Μακροσκελέστατη απάντηση από τη απερχόμενη Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου στον Γιώργο Τζωτζάτο.
Κατσαΐτη: «Επί ημερών μου το Λιμενικό Ταμείο δεν απαξιώθηκε»
Πολιτική
02/10/2014 | 23:19

Ο κ. Τζωρτζάτος πολύ όψιμα ανακάλυψε ότι στον Δήμο Κεφαλονιάς εκτός από την Διαδημοτική την οποίαν εξ αρχής διεκδικούσε, λέγοντας ότι αυτό είναι το αντικείμενο της δουλειάς του, υπήρχε και ένα «διαμάντι» που λεγόταν Λιμενικό Ταμείο. Για την ακρίβεια δεν το ανακάλυψε, του το υπέδειξαν για να ξεμπλοκάρει από το θέμα της Διαδημοτικής και να προχωρήσουν εκεί κάποιοι πιο παλιοί σύμβουλοι.
Ετσι λοιπόν πείστηκε να πάει Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο.
Περνάει λοιπόν από το Λιμενικό Ταμείο για ενημέρωση. Μαζί με αυτόν και ο Αντιπρόεδρος κ. Λευκαδίτης. Με πολύ προθυμία τους ενημερώνω και για την παραμικρή λεπτομέρεια, μέρες τώρα, κάτι που σε μένα δεν έγινε όχι για μέρες αλλά ούτε για ένα λεπτό.Προσπαθώ να τους βάλω στο κλίμα της λειτουργίας του Λιμενικού Ταμείου. ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ , ΑΚΟΜΗ ΕΓΩ ΥΠΟΓΡΑΦΩ.
Βέβαια ξέχασα ότι ο κ. Τζωρτζάτος τα «ξέρει όλα»……..
Και σήμερα είδα την ανακοίνωσή του στο facebook και στην συνέχεια σε όλα τα ΜΜΕ ότι παρέλαβε ένα ταμείο «δυστυχώς απαξιωμένο».
Κύριε Τζωρτζάτε, όσο και να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα, δεν έχετε ακόμα καταλάβει που πατάτε και που βρίσκεστε, δεν έχετε καταλάβει ότι το δημόσιο δεν έχει σχέση με τις νταλίκες και ότι η ιδιωτική σας επιχείρηση και ο συνδικαλισμός δεν έχει καμιά σχέση με το Νομικό Πρόσωπο που λέγεται Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας Ιθάκης.
Δεν έχετε ενημερωθεί πλήρως ακόμη, δεν έχετε αναλάβει, δεν έχετε κάνει τον απαραίτητο έλεγχο για να βγείτε και να πείτε τι παραλάβατε, απλά γιατί δεν έχετε παραλάβει ακόμη τίποτε.
Επειδή όμως εσείς πρίν ακόμη αναλάβετε «τα ξέρετε» ΒΓΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ και ενημερώστε τον κόσμο. Σε τι συνίσταται η απαξίωση του Λιμενικού Ταμείου. Δεν είναι στην ακρίβεια τα χρήματά του, τα έχουμε σκορπίσει; Δεν κάναμε κανένα έργο, ούτε μικρό ούτε μεγάλο; Αφήσαμε απλήρωτο τον κόσμο με τον οποίον συνεργαστήκαμε; Παίρναμε χρήματα για τον εαυτό μας και το κρύβαμε; Σε τι απαξιώσαμε το Λιμενικό Ταμείο κ. Τζωρτζάτε; ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.
Επειδή μαζί σας ήταν πάντα και ο κ. Λευκαδίτης και μάλιστα συνεργάστηκα μαζί του περισσότερο και από σας, γιατί απουσιάζατε, θα παρακαλέσω και τον κ. Λευκαδίτη να βγει και αυτός ΔΗΜΟΣΙΑ και να καταγγείλει ως αντιπρόεδρος αν και αυτός αντελήφθη τα όσα «ξέρετε» εσείς, αν και αυτός έχει την αίσθηση ότι παραλαμβάνει ένα «απαξιωμένο» και «άτακτο» Λιμενικό Ταμείο.
Μόλις σας παραδώσω την θέση μου, θα κοινοποιήσω και τον απολογισμό της θητείας μου. Αν ένα λιθαράκι έχω βάλει περισσότερο από εκείνα που παρέλαβα, σημαίνει ότι το Λιμενικό Ταμείο επί της εποχής μου δεν απαξιώθηκε. Εκεί λοιπόν θα δούμε αν το παραλάβατε απαξιωμένο ή αυτά που λέτε είναι κατασκευάσματά σας.
Μπορεί μέσα στο μυαλό σας να έχετε να κάνετε τα λιμάνια της Κεφαλονιάς Μόντε Κάρλο. Μπράβο σας και καλά θα κάνετε. Θα σας δώ στον πρώτο ενάμισυ χρόνο της θητείας σας τι θα έχετε κάνει όχι βαδίζοντας στο έτοιμο το δικό μου…..αλλά υλοποιημένο εξ ολοκλήρου κάτι νέο δικό σας. Γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο τι θέλω να κάνω και στο τι μπορώ τελικά να κάνω. Δόξα τω Θεώ χρήματα σας αφήνω που μπορείτε πλέον να τα χρησιμοποιήσετε και σας αφήνω και δυο λιμάνια Ληξούρι και Αργοστόλι που δεν χρειάζεται σχεδόν να ασχοληθείτε, αφού το ΥΠΟΜΕΔΙ θα τα φτιάξει όλα.
Εχετε λοιπόν μια πολύ καλή παρακαταθήκη «απαξιωμένη» βέβαια κατά την δική σας άποψη.
Αν δεν το έχετε καταλάβει ΠΡΟΣΒΑΛΑΤΕ όλους τους προηγούμενους Προέδρους, ανάμεσα σε αυτούς και τον ίδιο τον Δήμαρχο που ήταν Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο. ΠΡΟΣΒΑΛΑΤΕ και όλα τα κατά καιρούς μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων που με κάποια από αυτά είστε τώρα Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξη Παρίση.
Ο Δήμαρχος , ο κ. Διονύσης Λυκούδης η ο κ. Αγγελος Μαρκέτος οδήγησαν στην απαξίωση του Λιμενικού Ταμείου; Γιατί ήταν Πρόεδρος και Μέλη του επί της τελευταίας θητείας. Αν πιστεύετε αυτά που λέτε να τους το πείτε δημόσια και να τους κατηγορήσετε.
Προσωπικά για τον εαυτό μου και για το Διοικητικό Συμβούλιο που υπηρετήσαμε αυτήν την θητεία, ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ και τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την άψογη συνεργασία μας. Ολες μας οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες, φροντίσαμε και διαφυλάξαμε με τον καλλίτερο τρόπο τα συμφέροντα του Λιμενικού Ταμείου και κάναμε όσα έργα μπορέσαμε να κάνουμε, στον πολύ λίγο χρόνο της θητείας μας.
Και θα σας προσθέσω για τον εαυτό μου και κάτι ακόμη.Μήπως κ. Τζωρτζάτε έπαιρνα μισθό που δεν έπρεπε; Γιατί θα σας το υπενθυμίσω ότι ήμουν άμισθη, ευρισκόμενη κάθε μέρα στο γραφείο μου, το λιγότερο από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι. Ακόμα με και τον χρόνο μου που διέθετα και με την ευθύνη της υπογραφής μου έδειξα ότι σεβόμουνα την έννοια Λιμενικό Ταμείο και δεν το απαξίωσα και θα αφήσω στην άκρη το τρέξιμό μου σε όλους τους τομείς αρμοδιότητάς μου.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ….ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ…..
Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου από την ανακοίνωσή σας.

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΥ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΘΕΣΙΑ
“το πέρα για πέρα απαράδεκτο κείμενο του κ. Τζωρτζάτου έχει ως εξης”
Αναλαμβάνοντας καθήκοντα Προέδρου στο Λιμενικό Ταμείο, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη σας και να σας δώσω το λόγο μου, ότι θα αγωνιστώ για το “διαμάντι” μας, το οποίο δυστυχώς παρέλαβα απαξιωμένο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer