Μπορεί η θερμοκρασία να πέφτει με την έλευση του φθινοπώρου, αλλά το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα.
Στήλη Άλατος…
Πολιτική
03/10/2014 | 07:00

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες…
Μπορεί η θερμοκρασία να πέφτει με την έλευση του φθινοπώρου, αλλά το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα.
– Από το facebook έριξε τα βέλη του ο Γιώργος Τζωρτζάτος για τη προκάτοχό του Ελπίδα Κατσαΐτη. Φυσικά η απερχόμενη πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δεν άφησε ασχολίαστο τον Γιώργο με μία σκληρή ανακοίνωση.
Γνώμη μας είναι ότι ο Τζωρτζάτος θα έπρεπε λίγο να περιμένει μέχρι να βάλει και αυτός το δικό του … «λιθαράκι» και μετά να κάνει τα οποιαδήποτε σχόλια…
– Από την άλλη, προσωπική μας εκτίμηση, η Ελπίδα έχει μετανιώσει που δεν κατέβηκε ξανά με το Γνήσιο.
Τέλος καλό, όλα καλά για τον Σπυρονικόλα Σολωμό με την δικαστική του διαμάχη με τον πρώην συνάδελφό του στο Δημοτικό Συμβούλιου Βασίλη Καμπίτση να καταλήγει στην αθώωσή του. Η έντονη διαμάχη των δύο ανδρών κατά το πρόσφατο παρελθόν οδήγησε τον πρώτο στις δικαστικές αίθουσες και τον δεύτερο εκτός της παράταξης της Ισχυρής Κεφαλονιάς.
– Στο πλαίσιο της έλευσης του Ρωσικού πυραυλικού καταδρομικού «Moskva» όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στη πλατεία του Αργοστολίου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο θέαμα από την μπάντα του στόλου. «Μαέστρος» της εκδήλωσης δεν ήταν άλλος από τον Βαγγέλη Κεκάτο, ο οποίος και λειτούργησε ως άψογος οικοδεσπότης!
Στην τελική ευθεία οι εκλογές για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων με τον Γνήσιο να έχει βάλει τις μηχανές στο φουλ.
– Στο Ληξούρι συνεδρίασαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την συγκρότηση ψηφοδελτίου εν.. αναμονή των εκλογικών εξελίξεων. Το αν βγήκε «λευκός καπνός» ή όχι, θα το δείξουν οι αμέσως επόμενες μέρες.
Αξίζει να επισκεφθεί κανείς τη νέα ιστοσελίδα της Kefalonian Lines. Πραγματικά όποιος σερφάρει στο νέο ιστότοπο της Κεφαλλονίτικης ναυτιλιακής εταιρίας βλέπει ένα site ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

– Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε στη ΝΕΡΙΤ την εκπομπή το «Αλάτι της Γης». Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 (ώρα 13:00-15:00) η εκπομπή τιμά την επέτειο των 150 χρόνων από την ενσωμάτωση των Επτανήσων στην Ελλάδα
– Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Ραντεβού και πάλι από Δευτέρα.
– Ο Αλμυρός…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer