Η κατευθείαν Αεροπορική σύνδεση του Νησιού με τη Βιέννη, που ξεκινά αύριο Τρίτη και θα διαρκέσει μέχρι και τον Οκτώβριο
Η AIR BERLIN στην Κεφαλονιά
Τουρισμός
04/06/2014 | 14:40

Με ξεχωριστή τιμή, τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Στελέχη Αεροπορικών Εταιρειών της Air Berlin, συνοδευόμενα από το Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής και Διευθυντικό Στέλεχος του Αεροδρομίου κ.Γεώργιο Γεροντάκη.
Συγκεκριμένα, η κ.Daniela Dorrek, Διευθύντρια Ελλάδος, ο κ.Manfrend Fratzl, Επικεφαλής Αεροπορικής Ασφαλείας, ο κ.Γεροντάκης και ο κ.Κεκάτος συμμετείχαν σε Σύσκεψη Εργασίας, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της Κεφαλονιάς στις Γερμανόφωνες αγορές (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία).
Η Κεφαλονιά, με τις εκπληκτικές φυσικές ομορφιές, την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών δραστηριοτήτων και τις διεθνείς ταξιδιωτικές διακρίσεις, έχει όλες τις προδιαγραφές για να υποδεχτεί Γερμανόφωνους Τουρίστες, γεγονός που επισημάνθηκε ιδιαιτέρως από τους ειδικούς καλεσμένους ταξιδιωτικούς παράγοντες.
Η κατευθείαν Αεροπορική σύνδεση του Νησιού με τη Βιέννη, που ξεκινά αύριο Τρίτη και θα διαρκέσει μέχρι και τον Οκτώβριο, είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα στην ανάπτυξη της Γερμανόφωνης αγοράς και στην Κεφαλονιά, με ιδιαίτερο όφελος προς όλους τους τουριστικούς παράγοντες που δραστηριοποιούνται σχετικά.
Ο προγραμματισμός παράλληλων υποστηρικτικών εκδηλώσεων προβολής της Κεφαλονιάς στην κεντρική Ευρώπη από την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου, μέσω των Γραφείων του ΕΟΤ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, είναι σε εξέλιξη και θα συμβάλει τα μέγιστα στην πρόκληση ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος.
Τέλος, ο κ.Κεκάτος αντάλλαξε συμβολικά αναμνηστικά δώρα με τους καλεσμένους και επιβεβαίωσε το γεγονός, ότι σύντομα θα οργανωθεί ειδική Ημερίδα Τουρισμού στην Κεφαλονιά στα πλαίσια της Ελληνο-Γερμανικής συνεργασίας, που ήδη είναι σε ανάπτυξη από τη Δημοτική Αρχή.

F.Berlin 1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer