Το Holland America, το Noordam και το γνωστό σε όλους μας Msc Armonia «ανάστησαν», έστω και για λίγο, το χαμένο ηθικό των ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό στο νησί μας.
Η άφιξη των «3» κρουαζιεροπλοίων έφερε τα πρώτα χαμόγελα
Πρωτοσέλιδα
03/06/2014 | 09:30

Τόνωση της τουριστικής αγοράς ήταν η Δευτέρα καθώς τρία κρουαζιερόπλοια έφθασαν στο λιμάνι του Αργοστολίου και παραπάνω από 5000 τουρίστες ξεναγήθηκαν, όχι μόνο στο νησί, αλλά και στην υπόλοιπη Κεφαλονιά.
το γεγονός έφερε τα πρώτα «παγωμένα» χαμόγελα καθώς τα πρώτα συγκεντρωτικά στοιχεία του 1ου πεντάμηνου του 2014 σε αεροπορικές πτήσεις (charters + low costs) δείχνουν πτώση 7,64%, Την ίδια στιγμή μάλιστα που στην υπολοιπή Ελλάδα και στα διπλανά νησιά υπάρχει σχετική αύξηση των αφίξεων.
Έτσι, το Holland America, το Noordam και το γνωστό σε όλους μας Msc Armonia «ανάστησαν», έστω και για λίγο, το χαμένο ηθικό των ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό στο νησί μας.

tria-krouazieroploia-1 tria-krouazieroploia-2 tria-krouazieroploia-4 tria-krouazieroploia-5 tria-krouazieroploia-6 tria-krouazieroploia-7 tria-krouazieroploia-8 tria-krouazieroploia-9 tria-krouazieroploia-10 tria-krouazieroploia-11 tria-krouazieroploia-12

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer