Δημοσιογραφική αποστολή του Ιταλικού περιοδικού Bell'Europa στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη
Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη στο ιταλικό περιοδικό “Bell’Europa”
Τουρισμός
09/09/2016 | 16:27

Η Ένωση μας σε συνεργασία με το γραφείο δημοσίων σχέσεων ViaggiOxte της κυρίας Ελένης Σαρικώστα, προσκάλεσε και υποδέχθηκε στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη το Ιταλικό περιοδικό τουριστικού περιεχομένου Bell’Europa.

Η δημοσιογραφική αποστολή εκτός από την κυρία Σαρικώστα αποτελούταν από την αρθρογράφο κυρία Giovanna Patane και τον φωτογράφο κύριο Massimo Ripani που περέμειναν στα νησιά μας από τις 30/8 ως τις 6/9. Όλες αυτές τις μέρες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα νησιά μας και να γίνουν δέκτες της φιλοξενίας αλλά και της αγάπης των κατοίκων των περιοχών που επισκέφθηκαν.

Το υλικό που συνέλεξαν θα γίνει δύο 15σέλιδα αφιερώματα σε 2 τεύχη (ένα για Κεφαλονιά και ένα για Ιθάκη) το πρώτο τον Απρίλιο ή Μάιο του 2017 με εξώφυλλο και το άλλο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Η δράση με το Bell’Europa είναι συνέχεια της προσπάθειας που κάνει η Ένωση μας στην Ιταλική Αγορά μετά το αφιέρωμα στο περσινό περιοδικό Marcopolo με την φωτογράφιση της Cristina Chiabotto αλλά και την φετινή με την συμμετοχή μας σε 3 workshops που έγιναν σε Βερόνα, Βενετία, Τρέντο, Νάπολι την διαδικτυακή προώθηση video της Κεφαλονιάς στο facebook (https://www.facebook.com/MarcopoloTelevisione/videos/10154319731044593/) και την σελίδα του  Marcopolo Tv με 2μηνο banner αλλά και στο PanoramaTV (http://www.panorama.it/panorama-tv/lifestyle-video/viaggi-video/cefalonia-viaggi-vacanza-grecia/?list=856485).

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε  για την πολύτιμη προσφορά τους, γιατί αλλιώς το κόστος θα ήταν δυσβάσταχτο για την Ένωση μας τους :

  • Ξενοδοχείο Mirabel στο Αργοστόλι
  • Εταιρία Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων “Etam KCG” του κ. Κίμωνα Γασπαράτου
  • Εστιατόριο ¨Αριστοφάνης» κ. Φάνη Μοντεσάτο
  • Εστιατόριο “Στο Ψητό” κ. Χρήστο Καμπανό
  • Εστιατόριο “Vasso’s” κ. Βάσω Κουλουμπαρίτση
  • Εστιατόριο “Αμπελάκι” κ.  Νίκο Λούκα
  • Εστιατόριο ‘Καταβόθρες” κ. Άκη Τζανετάτο
  • Εστιατόριο “Paspalis” κ. Νίκο Κουρκουμέλη
  • Τον Παραγωγό μελιού  “My Honey” κ. Παναγή Κατσούρη
  • Τον υπέυθυνο λειτουργίας των σπηλαίων κ. Σπύρο Σπαθή
  • Ferry boat “Ιόνιον Πέλαγος” κ. Μιχάλη Λιάτο
  • Ξενοδοχείο “Μέντωρ” στο Βαθύ του κ. Λιβάνη
  • Εστιατόριο “Οδυσσέας” κ. Τζαννέτο Ραυτόπουλο
  • Εστιατόριο “Χάνι” κ. Κώστα Δόριζα
  • Ζαχαροπλαστείο “Μαργαρίτα” κ. Γεράσιμο Λεκατσά

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Έπαρχο Ιθάκης κ. Σπύρο Τσιντήλα που συνόδευσε και ικανοποίησε κάθε απαίτηση του συνεργείου κατά την 2ήμερη παραμονή του στο πανέμορφο νησί της Ιθάκης.

italia2 italia3 italia4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ