Το εν λόγω αφιέρωμα προβάλει το νησί μας ως ιδανικό προορισμό διακοπών υγείας και ευεξίας σε ένα από τα δημοφιλέστερα γυναικεία περιοδικά μόδας στη Μ .Βρετανία
Η Κεφαλονιά στο βρετανικό περιοδικό “Porter”
Τουρισμός
10/09/2016 | 15:33

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έλαβε αποφάσεις για την έλευση στη χώρα μας ξένων δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών πρακτόρων καθώς και για τη κάλυψη αναγκών τους.

Αναλυτικά ο ΕΟΤ θα καλύψει έξοδα για την οδική μεταφορά 10 Ιταλών τουριστικών πρακτόρων σε  Θάσο, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική από 10 έως 15 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, θα καλύψει οικονομικά την έλευση από το Λονδίνο στη Κεφαλονιά της βρετανίδας δημοσιογράφου του περιοδικού Porter  Farah Shafiq από τις 14 έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Σκοπός του ταξιδιού είναι η συλλογή απαραίτητου πληροφοριακού υλικού για την πραγματοποίηση αφιερώματος για την Κεφαλονιά, στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του  περιοδικού. Ειδικότερα, το εν λόγω αφιέρωμα θα προβάλει το νησί μας ως ιδανικό προορισμό διακοπών υγείας και ευεξίας σε ένα από τα δημοφιλέστερα γυναικεία περιοδικά μόδας στη Μ .Βρετανία.

Το διμηνιαίο βρετανικό περιοδικό Porter, του εκδοτικού ομίλου Net-A-Porter έχει κυκλοφορία 152.000 αντίτυπα περίπου και περί τους 6 εκατ. μοναδικούς χρήστες το μήνα στην ηλεκτρονική του έκδοση.

Επιπλέον, ο ΕΟΤ ενέκρινε δέσμευση πίστωσης για τη τη  διοργάνωση fam trip επτά Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων σε Αθήνα, Βόλο και Σποράδες τον Σεπτέμβριο.

Τέλος, ο ΕΟΤ έλαβε απόφαση να είναι ο Μέγας χορηγός στην 2η Εκθεση Grecka Panorama που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy στις 3 και 4 Δεκεμβρίου.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer