Στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου "Ο Κέφαλος", με πέντε θέματα ημερήσιας διάταξης
Συνεδριάζει την Τρίτη η Τουριστική Επιτροπή
Τουρισμός
08/09/2016 | 11:22

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Θεάτρου «ΚΕΦΑΛΟΣ», στην 9Η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κεφαλλονιάς, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1.Διοργάνωση Συνεδρίου με θέμα «θαλάσσιος Τουρισμός» σε συνεργασία με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας.

2.Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλλονιάς στο 10 Διεθνές Ραντεβού Ελληνικού Εναλλακτικού Τουρισμού το οποίο θα διεξαχθεί στην Ναύπακτο από τις 14-17 Οκτωβρίου 2016.

3.Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλλονιάς στο Διεθνές φεστιβάλ στο Shumen της Βουλγαρίας,το οποίο θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 02 Οκτωβρίου 2016.

4.Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλλονιάς στην Διεθνή Έκθεση «SEATRADE CRUISE MED»,η οποία θα διεξαχθεί στην Σάντα Κρούζ-Τενερίφη από τις 21-23 Σεπτεμβρίου.

5.Ενημέρωση σχετικά με την συμμετοχή του Δήμου Κεφαλλονιάς στον εορτασμό με τίτλο «DAYS OF THE MUNICIPALITY OF BRAILA», o οποίος πραγματοποιήθηκε από τις 12-18 Αυγούστου στην Braila της Ρουμανίας.

5.Αιτήσεις-Ανακοινώσεις.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής

Ευάγγελος Κεκάτος

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer