Στην περιοχή της Άνω Λειβαθούς περιόδευσε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ., ενώ μίλησε σε καφετέρια στην Βλαχάτα
Λυκούδης: «Ο βουλευτής πρέπει να είναι υπηρέτης των αιτημάτων της Κεφαλονιάς»
Πολιτική
20/01/2015 | 13:27

Στην περιοχή της Άνω Λειβαθούς περιόδευσε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, ενώ μίλησε σε καφετέρια στην Βλαχάτα, παρουσία του Αντιδημάρχου Λειβαθούς Ευάγγελου Κεκάτου, καθώς και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Ηλία Κουρκουμέλη.

Ο κ. Λυκούδης από την αρχή της ομιλίας του τόνισε πόσο ξεχωριστή είναι η τοποθεσία της Λειβαθούς και πόσο σημαντικό είναι ο εκάστοτε Βουλευτής να συμβάλει στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών της Κεφαλονιάς. «Ο Βουλευτής πρέπει να είναι υπηρέτης των αιτημάτων της Κεφαλονιάς, αυτό χρειάζεται ο τόπος», σχολίασε σε κάποιο σημείο, προκαλώντας τα χειροκροτήματα του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί.

Ο υποψήφιος Βουλευτής αναφέρθηκε και στις δύο πολιτικές που συγκρούονται σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα, κάνοντας λόγο για την πολιτική της δημαγωγίας του ΣΥΡΙΖΑ, από την μια πλευρά, κι εκείνη της  υπευθυνότητας της ΝΔ, από την άλλη. Εστίασε μάλιστα περισσότερο στην ανυπαρξία πρωτοβουλίας και προσπάθειας της απερχόμενης Βουλευτού Αφροδίτης Θεοπεφτάτου εδώ και δυόμιση χρόνια, κάτι που στέρησε από την Κεφαλονιά ευκαιρίες ανέλιξης σε τομείς του τουρισμού και του πρωτογενή τομέα, ενώ κατέστησε την ίδια άφαντη από σοβαρές κρίσεις, όπως εκείνη των σεισμών και του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Λυκούδης, αναγνωρίζοντας την συμβολή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ανθρώπων του τουρισμού στο νησί μας, λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του, έκανε ειδική μνεία στον επιτυχημένο επιχειρηματία Διονύση Κούμουδο, που κράτα ψηλά το επίπεδο υψηλών τουριστικών παροχών  στην Κεφαλονιά, ενώ τον ευχαρίστησε που βρίσκεται κοντά του σε αυτόν τον αγώνα.

Λίγες ημέρες πριν την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, όλα δείχνουν πως το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο θα πετύχει μια μεγάλη νίκη το βράδυ των εκλογών.

Όλοι μαζί για την Κεφαλονιά που μας αξίζει!

Όλοι μαζί να εκλέξουμε έναν βουλευτή που θα τιμά τα νησιά μας και την κοινωνία μας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

του Υποψηφίου Βουλευτή

Χαράλαμπου Λυκούδη

vlaxata-1 vlaxata-2 vlaxata-3 vlaxata-4 vlaxata-5 vlaxata-6 vlaxata-8

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer