Αλλάζουν οι συσχετισμοί στο δημοτικό συμβούλιο
Επείγον: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ρασσιάς
Πολιτική
04/01/2013 | 09:54

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο συνδυασμό του Μάρκου Κοτσιλίνη καθώς σήμερα το πρωί (πρώτο το e-kefalonia.net ανακοίνωσε) κατέθεσε αίτηση ανεξαρτητοποίησης στο πρωτόκολλο ο δημοτικός σύμβουλος Παναγής Ρασσιάς.

Έτσι αλλάζουν οι συσχετισμοί στο δημοτικό συμβούλιο καθώς αυξάνονται οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι από τρεις σε τέσσερις. Πριν από λίγο εστάλη η ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Ρασσιά.

Ο Δήμος μας κληρονόμησε πολλά προβλήματα από λάθη των πρώην Δήμων και καλείται να πληρώσει το τίμημα αυτών. Ήδη η οικονομία μας βρίσκεται στο «κόκκινο» και αυτή είναι η έσχατη αλήθεια στην ροπή που με ωθεί να πιστεύω ότι ο Δήμος μας μπορεί και πρέπει να σωθεί. Ας μην γκρινιάζουμε άλλο «πάνω από το χυμένο γάλα». Φρονώ πως  όλοι μας έχουμε έστω κι  ένα μικρό μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Εγώ προσωπικά το αναγνωρίζω σταθμίζοντας τις ευθύνες μου καθώς έχω ταχθεί να μιλάω στο όνομα της διαφάνειας και της φωτεινότητας που μου χαράζουν τους δρόμους μου και τους χώρους μου.
Έτσι λοιπόν βρίσκω την δύναμη να υψώσω το πολιτικό ανάστημα και να δηλώσω ότι  αποχωρώ από το συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» και θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των συμπολιτών μου και της Κεφαλονιάς μας ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Με τιμή

Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλονιάς
Παναγιώτης Ρασσιάς.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer