Μάγεψε η εορταστική συναυλία με τις φιλαρμονικές Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» και Σάμης «Θέμος Αμούργης».
Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες άνοιξε η συναυλία των φιλαρμονικών της ΚΕΔΗΚΕ
Κοινωνία
03/01/2013 | 22:02

Σε μια Χριστουγεννιάτική ατμόσφαιρά καθήλωσε στο Δημοτικό θέατρο «Κέφαλος» η πρωτοχρονιάτικη εορταστική συναυλία της ΚΕΔΗΚΕ με τις φιλαρμονικές Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» και Σάμης «Θέμος Αμούργης».  Με τη σημερινή εκδήλωση ξεκινάει επίσημα η πολιτιστική χρονιά για το Δήμο. Στο πρωτοχρονιάτικό μήνυμα του ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης τόνισε την δουλειά που έγινε τη χρονιά που μας πέρασε ώστε να συνενωθούν όλες οι πολιτιστικές επιτροπές των πρώην δήμων στη Κεφαλονιά, ενώ εξήρε το έργο του Προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελου Κωνσταντάκη και των μελών της.

parisis

Την συναυλία άνοιξε η φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη με το last Christmas.

Φυσικά η εκδήλωση τελείωσε με τη φιλαρμονική Σάμης «Θέμος Αμούργης» υπό τη διεύθυνση του Γεράσιμου Γεωργόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέατρο ήταν κατάμεστο.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο πανοσιολογιότατος Π. Σπυρίδωνας, η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, σχεδόν όλοι οι αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κόσμος έδινε αυθόρμητα συγχαρητήρια στον Άγγελο Κωνσταντάκη καθώς δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν κάτι ανάλογο.

xmas_karavi

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer