Τα ίχνη του Ζαράρ Ντεπαρντιέ ακολούθησαν μόλις μια ημέρα μετά ο Γιώργος και ο Ανδρέας Κουρής, αφού ύστερα από την υπογραφή Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι επισήμως ρώσοι πολίτες και κατά συνέπεια πάυει η δίωξή τους για τα χρέη στο ΙΚΑ
Πήρε τη Ρωσική ιθαγένεια και η οικογένεια Κουρή
Πολιτική
04/01/2013 | 10:20

Σε παγκόσμιο καταφύγιο όσων έχουν δεχθεί την φορολογική (και γενικότερα την κρατική αδικία), τείνει να μετατραπεί η Ρωσία, με τη νέα πολιτική του προέδρου Πούτιν, ο οποίος διευκολύνει όσους επιθυμούν να αυτοεξοριστούν στη χώρα του, μετατρέποντας αρχικά τα χρέη τους σε ρούβλια και στη συνέχεια χαρίζοντάς τα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Κουρή, αφού είδε ότι η αδικία εις βάρος της έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής και ότι ο αντιμνημονιακός αγώνας τιμωρείται από τους «δοσίλογους» με την εξωφρενική απαίτηση να πληρώσουν τα χρέη τους στο ΙΚΑ, αποφάσισε να ζητήσει τη μεσολάβηση του ηγούμενου Εφραίμ και να απευθυνθεί στον ορθόδοξο αδερφό Βλαδίμηρο.

Κατά τη διάρκεια μιας διακριτικής τελετής στο Κρεμλίνο, ο γάλλος πρωταγωνιστής και οι έλληνες κολοσσοί των media, ανακηρύχθηκαν από τον ρώσο πρόεδρο Ολιγάρχες της Τιμής. Ιδιότητα που αυτομάτως τους απαλάσσει από τα χρέη, τα οποία μετακυλούνται προς τους πρώην συμπατριώτες τους, δίκην τιμωρίας για τη συμπεριφορά που έδειξαν.

Όπως διέρευσε άλλωστε, ο Γιώργος Κουρής, σκοπεύει να ανοίξει το ρωσικό ALTER, στο οποίο θα συνεργαστεί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ως παρουσιαστής της εκπομπής «Παρατράγουδα» (με συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Τράγκα), ενώ στα σχέδιά του είναι και η επανέκδοση της εφημερίδας «Πραβδιανή».

Πηγή: protagon.gr

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer