Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Αργοστόλι.
Εκδήλωση για την επέτειο των 65 χρόνων από τη Νίκη του Ελληνικού Εθνικού Στρατού
Πολιτική
01/09/2014 | 19:46

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/8/2014 στα γραφεία του Πυρήνα μας στο Αργοστόλι, η εκδήλωση για την επέτειο των 65 χρόνων από τη Νίκη του Ελληνικού Εθνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι, επί των μπολσεβίκων συμμοριτών που αιματοκύλισαν τη δεκαετία του ’40 την Πατρίδα μας.
Ο κύριος ομιλητής, συναγωνιστής Γεώργιος Άννινος – Χωραφάς, αναφέρθηκε αναλυτικά στο τελικό σχέδιο “ΠΥΡΣΟΣ” του Εθνικού Στρατού, που οδήγησε τους Έλληνες στη Νίκη και τους εχθρούς της Ελλάδος και αιμοσταγείς σφαγείς των Ελλήνων πίσω στα βαλκανικά σοβιετικά κρατίδια και στη “μαμά ρωσία”, προκειμένου να απολαύσουν τον κομμουνιστικό “παράδεισο”.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις θηριωδίες των κομμουνιστών και στον αριθμό των θυμάτων του συμμοριτοπολέμου, που ξεπέρασε τους νεκρούς αθροιστικά και των τεσσάρων μεγάλων πολέμων που συμμετείχε η Ελλάς κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα (Α’ και Β’ Βαλκανικοί – Α’ και Β’ Παγκόσμιος)!!!!!!!!!!
Οι Χρυσαυγίτες δεν ξεχνάμε, ούτε θ’ αφήσουμε να ξεχαστεί η Ιστορία της Ελλάδος και οι Εθνικοί Αγώνες των Ελλήνων για Ελευθερία και Κυριαρχία, όσο και να το επιδιώκουν μέσω της παραχάραξης της Ιστορίας και διά των Ελληνόφωνων προδοτών, οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού, Σιωνιστές.
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer