Η ώρα δεν έχει φτάσει ακόμη 08:00 το πρωί και ο νέος αντιπεριφερειάρχης ήταν ήδη στο πόστο του.
Έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά ο Παναγής
Πολιτική
01/09/2014 | 18:06

Του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου
Η ώρα δεν έχει φτάσει ακόμη 08:00 το πρωί σήμερα, όμως στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας διακρίναμε μια ανησυχία. Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, ήταν ήδη στο πόστο του.
Ο κ. Δρακουλόγκωνας έσπευσε πρωί-πρωί να αναλάβει τα καθήκοντά του και όπως μας είπε αργότερα «πρέπει να στρωθώ στη δουλειά για να μάθω όσο το δυνατόν γρηγορότερα τι γίνεται εδώ μέσα».

drakoulogwnas

Ο πετυχημένος δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης έπεσε κυριολεκτικά με τα μούτρα στη δουλειά, παρά το γεγονός ότι τον διέκοπταν συνεχώς για να του ευχηθούν σιδεροκέφαλος. Ο κ. Δρακουλόγκωνας, πάντα χαμηλών τόνων, δεν θέλησε να το κάνει… πανηγύρι, μια και τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν και δυστυχώς ο Σωτήρης Κουρής φεύγοντας άφησε πολλά από αυτά κληρονομιά στον νέο Αντιπεριφερειάρχη.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η προσήλωσή του στη μελέτη των χαρτιών που είχε μπροστά του, που με το ζόρι και κάτω από… απειλή τον σηκώσαμε για την απαραίτητη φωτογραφία στο επίσημο γραφείο του. Δεν θέλησε να μας κάνει κάποια επίσημη δήλωση, απλά το μόνο που μας είπε ήταν πως μόλις είναι έτοιμος και… διαβασμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναφέρει στα ΜΜΕ τι παρέλαβε από τον προκάτοχό του.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως ενώ οι υπόλοιποι τρεις νεοεκλεγμένοι Αντιπεριφερειάρχες (Κέρκυρα, Λευκάδα και Ζάκυνθο) είχαν γραφείο στις Αντιπεριφέρειες και ενημερώνονταν σε καθημερινή βάση από τους απερχόμενους από τον μήνα Ιούνιο κιόλας, ο κ. Δρακουλόγκωνας ανέβηκε για πρώτη φορά τα σκαλοπάτια του κτηρίου για μια πρώτη επαφή από τον κ. Κουρή μόλις την περασμένη Πέμπτη. Για γραφείο ούτε λόγος.

Ελπίζουμε αυτή η καθυστέρηση στην ενημέρωση να μην βάλει σε περιπέτειες το έργο του. Πάντως, ο ίδιος δεν θέλησε να αναφερθεί σε αυτό το γεγονός και την αδράνεια του κ. Κουρή για τρεις περίπου μήνες.

Τέλος, τόνισε πως η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοικτή για όλους τους πολίτες. Να του ευχηθούμε σιδεροκέφαλος…
Πηγή: Εφημερίδα Κεφαλονιά

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer