Το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 στις 19:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Π. Ε. Ιθάκης ο απολογισμός της Επάρχου Σμαράγδας Σαρδελή.
Απολογισμός Επαρχου Ιθάκης Σμαράγδας Σαρδελή
Πολιτική
01/09/2014 | 20:30
Το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 στις 19:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Π. Ε.  Ιθάκης ο απολογισμός της Επάρχου Σμαράγδας Σαρδελή.Στην παρουσίαση  η οποία έγινε και με τεχνικά μέσα παρευρέθησαν αρκετοί φορείς αλλά και πολίτες του νησιού οι οποίοι στο τέλος καταχειροκρότησαν την κα Σαρδελή για το έργο της. Ο απολογισμός καταγράφηκε σε cd που προσφέρθηκε πρώτα στον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Σύμβουλο Ιθάκης και μετά  σε όλους τους παρευρισκόμενους, μαζί με το λεύκωμα “Καταγραφή, Αποτύπωση και Ανάδειξη του Λαογραφικού και Ιστορικού Θησαυρού της Ιθάκης”.

apologismos_sardelh1

Συγκεκριμένα την παρουσία αυτή τίμησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ιθάκης πατήρ Χριστόδουλος Τριλίβας, ο οποίος είναι και εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κο Θεοφίλου, ο εφημέριος του Σταυρού πατήρ Χρήστος Λυκουρέσης, ο νεοεκλεγέν περιφερειακός σύμβουλος Ιθάκης κ. Σπύρος Τσιντήλας, ο νεοεκλεγέν δήμαρχος κ. Διονύσης Στανίτσας, ο διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Ιθάκης, ο εκπρόσωπος των ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Δημοσθένης Συρμής, η εθελόντρια των Συλλόγων “Αγκαλιάζω” και “Χέρι-Χέρι” Βιβή Παξινού,  ο εκπρόσωπος της εταιρείας “ΙΟΝΙΟΝ Ρ” κος Μιχάλης Λιάτος, το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης της Π. Ι. Ν.  κ. Νίκος Δενδρινός, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ιθάκης κα Σπυριδούλα Μπούα, η Γραμματέας της Δημοτικής Χορωδίας Ιθάκης κα Καίτη Μπουρμπούλη και αρκετοί Ιθακήσιοι πολίτες.

apologismos_sardelh2

Η κα Σαρδελή αναφέρθηκε στο έργο της για την περίοδο 2011-2014 και την προσφορά της στην Ιθάκη αλλά και στα άλλα Μικρά Νησιά της Π. Ι. Ν.

Η Έπαρχος Ιθάκης ενημέρωσε για όλα όσα έγιναν επί θητείας της στην Π. Ε.  Ιθάκης, αλλά και τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζονταν όσον αφορά το χάσμα του Καλλικράτη και την διοικητική αυτοτέλεια της Π. Ε. Ιθάκης.

Ήταν πραγματική επιβράβευση για την κα Σαρδελή η συγκίνηση η του κόσμου και το θερμό του χειροκρότημα. Η Έπαρχος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αλλά και όλους όσους στήριξαν την Ιθάκη όλο αυτό το διάστημα και τελείωσε ευχόμενη στον νέο Περιφερειακό Σύμβουλο και τον νέο Δήμαρχο Ιθάκης καλή συνεργασία και καλή και αποδοτική θητεία και με την υπόσχεση ότι θα παραμείνει ενεργή για την Ιθάκη λέγοντας απλά ότι αλλάζει σελίδα και ότι “κάτι τελειώνει για να αρχίσει κάτι καλύτερο”.

apologismos_sardelh3 apologismos_sardelh4 apologismos_sardelh5 apologismos_sardelh6 apologismos_sardelh7 apologismos_sardelh8 apologismos_sardelh9 apologismos_sardelh10 apologismos_sardelh12

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer