Πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία του Αργοστολίου.
Διάχυτη η τάση της διάσπασης στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ
Δημοφιλή
17/09/2015 | 22:20

Ενδεικτική της απογόητευσης που κυριαρχεί στις τάξεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και της διάσπασης που επέφερε η υπογραφή του τρίτου μνημονίου στο εσωτερικό της τοπικής νομαρχιακής επιτροπής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αποψινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Αργοστολίου. Και το λέμε αυτό γιατί η συμμετοχή του κόσμου ήταν πραγματικά πολύ μικρή, όπως μπορείτε άλλωστε να διαπιστώσετε και από τις εικόνες που παραθέτουμε. Στο πάνελ των ομιλητών ήταν ο Σπύρος Παγώνης και οι υποψήφιοι Βουλευτές, η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και ο Μάκης Βασιλάτος. suriza (2)

Στην τοποθέτηση του ο κ. Παγώνης επιτέθηκε στον Χαραλάμπο Λυκούδη και τη Δημοτική Αρχή λέγοντας: “Στην Κεφαλονιά, το δίλημμα των εκλογών είναι διπλό. Υπάρχει ένα καθεστώς διαπλοκής που έχει σχέση με τις τοπικές εξουσίες και έχει βάλει στόχο να εδραιώσει τη θέση του και σε επίπεδο Κοινοβουλίου. Η κοινωνία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης έχει γνώση και μνήμη. Και μπορεί να συγκρίνει την παρουσία της Αφροδίτης στο διάστημα που ήταν Βουλευτής με την ιστορία, την πολιτική και τα αποτέλεσματα μιας Δημοτικής Αρχής που τα τελευταία χρόνια διαχειρίζεται τις τύχες της Κεφαλονιάς. Εμείς είμαστε ενάντια στα φαινόμενα διαπλοκής, των υπόγειων διαδρομών και αυτό πρέπει η Κεφαλονιά να το δείξει και με την ψήφο της”. suriza

Ο κ. Βασιλάτος τόνισε από τη μεριά του: “Πρέπει να ξεμπερδέψουμε με το παλιό κατεστημένο, με τις παθογένειες, τη διαφθορά, να βγούμε από τη λάσπη. Σταθείτε στο πλευρό μας και αντισταθείτε στις πιέσεις του γνωστού ομίλου πολιτικών συμφερόντων για ποδηγέτηση των νησιών μας. Είναι γνωστός ο πόλεμος που έγινε από αυτό τον όμιλο γιατί κατορθώσαμε να επαναδρομολογήσουμε τη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη. Το πλοίο έδωσε ζωή στα νησιά μας. Ενισχύστε το ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουμε ένα άλμα προς το αύριο. Στείλτε ξανά στη Βουλή ΣΥΡΙΖΑίο Βουλευτή, στείλτε ξανά την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου”.  vasilatostheopeftatou

Η κα Θεοπεφτάτου υπογράμμισε: “Με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου δεν άλλαξαν οι αξίες και η ταυτότητα μας και δεν πρέπει να συγχέουμε τα αίτια με το αποτέλεσμα. Από τη Δευτέρα μας περιμένει πολλή δουλειά. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος με πάταξη της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς. Το δίλημμα των εκλογών είναι ή κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ή κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Κανένας προοδευτικός πολίτης δεν δικαιούται να νίπτει τας χείρας του, να απέχει ή να ακυρώνει την ψήφο του. Είμαστε όλοι παρόντες και ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ”. suriza (4)

Στο τέλος της συγκέντρωσης, ο κ. Παγώνης απευθύνθηκε σε όσους δηλώνουν απογοητευμένοι από την πολιτική μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε όσους συντρόφους αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλο δρόμο, προσχωρώντας στη Λαϊκή Ενότητα. “Φτάνει το κλάμα. Το να είμαστε παθητικοί είναι λάθος. Τους καλώ αυτή τη στιγμή να σταθούν δίπλα μας για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στην Κεφαλονιά. Και να στείλω ένα μήνυμα στους συντρόφους που αποφάσισαν να διαχωρίσουν το δρόμο και να ακολουθήσουν έναν άλλο δρόμο. Τη Λαϊκή Ενότητα. Είναι ένα λάθος ιστορικό και η ιστορία θα το κρίνει. Δεν διασπάς μια Αριστερή κυβέρνηση, δεν διασπάς ένα κόμμα της Αριστεράς, παραμένεις σαν εσωκομματική αντιπολίτευση. Δεν παραδίδεις τα όπλα, δεν καταδικάζεις μια κυβέρνηση της Αριστεράς”. suriza (5)
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer