Καταλαβαίνω βέβαια πως έχετε να παρουσιάσετε μηδενικό έργο και για αυτό προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε τους πολίτες της Κεφαλονιάς με «κίτρινα» δημοσιεύματα…
Αφροδίτη μου, δεν θα σε… «σταυρώσω»!
Πολιτική
18/09/2015 | 08:50

Η «ανεξάρτητη» δημοσιογραφία στην Κεφαλονιά με συγκινεί πραγματικά! Παρακολουθώ με πόση ευλάβεια και στοργή περιβάλλεται καθημερινά η κυρά Αφροδίτη από τους «ανεξάρτητους» γραφιάδες του δημόσιου λόγου και ανατριχιάζω….
Πόσο αντι-κεφαλλονίτικη φιλοσοφία έχουν μερικοί και μερικές σε αυτόν τον τόπο!
Προτιμούν να «σπρώχνουν» με κάθε τρόπο μια βουλευτίνα που δεν έφερε ούτε μισό ευρώ στο νησί κατά τη διάρκεια της θητείας της, για να μην εκλεγεί ένας νέος άνθρωπος, που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη, που είναι άφθαρτος και έχει πολύ πιο φρέσκιες ιδέες από την κυρά Αφροδίτη, που όπως και να το κάνουμε δεν το είχε ποτέ… Κοιμήθηκε και ξύπνησε βουλευτής και όταν την το είπαν νόμιζε πως ήταν όνειρο….
Αφροδίτη μου, λυπάμαι, αλλά δεν θα σε «σταυρώσω», γιατί:
1. Δεν προώθησες στην ελληνική βουλή, 3,5 χρόνια τώρα, κανένα θέμα για την Κεφαλονιά με τον ίδιο τρόπο που προωθείς τα ταψιά με τις παραδοσιακές πίτες στο φούρνο της κουζίνας σου… Καλό το νοικοκυριό, αλλά πολιτικά μας «τσουρούφλισες»!
2. Δεν λες την αλήθεια στους Κεφαλλονίτες για το μεγάλο «ναι» που είπες στο τρίτο μνημόνιο. Δεν ήταν μια οδυνηρή απόφαση Αφροδίτη μου, ήταν μια μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα!
3. Δεν ασχολήθηκες ποτέ με τα προβλήματα της σεισμόπληκτης Παλλικής! Αλλά τι λέω ! Εδώ ήρθε ο Σπίρτζης στο νησί και αντί να του τα «χώσεις» κανονικά για τα κονδύλια που ποτέ δεν ήρθαν , του χάιδεψες τα αυτιά! Ε, μην τον αγχώσουμε κιόλας, υπάρχουν κι άλλα μέρη της Ελλάδας που έχουν ανάγκες…!
4. Δεν ασχολήθηκες με κανένα θέμα παιδείας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη! Δεν ξέρω αν ποτέ σε ενημέρωσαν οι σύμβουλοί σου, αλλά η Κεφαλονιά ανήκει στα μέρη με τα περισσότερα κενά εκπαιδευτικών σε συγκεκριμένες ειδικότητες! Όσο για την περιβόητη ποσόστωση, ας είναι καλά ο Σαμαράς!
5. Δεν συνεργάστηκες ποτέ με τον Δήμο Κεφαλονιάς! Όσους κονδυλοφόρους κι αν έχεις να σε εκθειάζουν και να κάνουν το «βρώμικο παιχνίδι» απέναντι στον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου, η αλήθεια είναι ότι δεν βοήθησες, δεν στήριξες, δεν πρότεινες, δεν μπήκες μπροστά ποτέ για το καλό του νησιού!
6. Άφησες την κυβέρνησή σου να αδειάσει τα ταμεία της σεισμόπληκτης Κεφαλονιάς για να τα δώσει στους δανειστές και μετά είχες το θράσος να μας ζητήσεις να ψηφίσουμε «όχι» στα μέτρα, τα οποία η ίδια μετά από λίγο ψήφισες!
7. Ήσουν απούσα συνεχώς από σημαντικές στιγμές του νησιού, γενικά το «επικοινωνιακό» δεν το έχεις και πολύ από όσα έχω δει! Προτιμάς να κάθεσαι στο σπίτι να ετοιμάζεις γλυκίσματα για τους φίλους σου μάλλον… Είναι κι αυτό αξιοσέβαστο, αλλά δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα των νησιών μας…
8. Στις συνεντεύξεις σου δεν απάνταγες ποτέ στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Έριχνες πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Στην αρχή έφταιγε ο Σαμαράς και το μνημόνιο, μετά ο Δήμος και η Περιφέρεια και μετά η κακιά η τύχη και οι άθλιοι Ευρωπαίοι. Ποτέ εσύ και η έλλειψη πολιτικής ικανότητας! Παρεμπιπτόντως, κακό πράγμα ο εγωισμός Αφροδίτη μου…
9. Είναι τραγική ειρωνεία ο ΣΥΡΙΖΑ να διατυμπανίζει το «όχι στο παλιό» και να ανήκεις σε ένα ψηφοδέλτιο που ο μέσος όρος των υποψηφίων είναι πάνω από 65 ετών…
10. Μου θυμίζεις την κυρά Τασία στη φιλοσοφία ζωής που έχεις και ειλικρινά αυτό… με ξεπερνά!
Φιλική συμβουλή προς κονδυλοφόρους Αφροδίτης: Είναι ντροπιαστικό για εσάς να στηρίζετε τον προεκλογικό σας αγώνα στο πολιτικό μίσος που έχετε για τον αδερφό του Χαράλαμπου Λυκούδη… Καταλαβαίνω βέβαια πως έχετε να παρουσιάσετε μηδενικό έργο και για αυτό προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε τους πολίτες της Κεφαλονιάς με «κίτρινα» δημοσιεύματα… Δεν πειράζει, αργά ή γρήγορα η αλήθεια πάντα λάμπει!

Κι επειδή η «τερέζα» πάντα πέφτει «τέζα»,
Δια την υπογραφή,
Το Εντομοκτόνο

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer