Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Σύλλογος Κεφαλλήνων Κηφησίας και Βορείων Προαστίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του.
Δεν έπεφτε «καρφίτσα» στην Κηφισιά
Κοινωνία
10/01/2015 | 23:37

Του Παναγή Φωκά
Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Σύλλογος Κεφαλλήνων Κηφισσίας και Βορείων Προαστίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του, το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κηφισιάς.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο οικοδεσπότης Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος , ο συμπατριώτης μας υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο υπουργός Αμύνης Νίκος Δένδιας, ο πρώην υφυπουργός κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, η Πρόεδρος των απανταχού Ιθακησίων, ο Γ.Γ της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών κ. Μπάμπης Αλεξανδράτος και πολλοί άλλοι.
Το κόψιμο της πίτας ανέλαβαν οι συμπατριώτες μας ιερείς. Μεταξύ των άλλων διακρίναμε τον αρχ. και Πρόεδρο της Αδελφότητας Αθηνών π. Νικόλαο Χαρτουλιάρη, τον π. Γεώργιο Αντζουλάτο κ.α. Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Διονύσης Κεκάτος ανέβασε όλα τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου και έκανε ένα μικρό απολογισμό για τις δράσεις του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε.
Αμέσως μετά ο σύλλογος Κεφαλλήνων Κηφισίας βράβευσε ανθρώπους που τόσα χρόνια προσέφεραν τα μέγιστα στην παροικία των Κεφαλλήνων στην Αθήνα. Σημαντική στιγμή ήταν την ώρα που τιμήθηκε ο Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος για την σημαντική του προσφορά στη Κεφαλληνιακή παροικία των Αθηνών καθώς και στην διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Κηφισιάς.

vraveush_nikolaos
Στο μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης ο κόσμος καταχειροκρότησε τη μικτή χορωδία και μαντολινάτα της Χορωδίας Μαρκοπούλου υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου συμπατριώτη μας μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.

mparmpaths
Σημείωση: Ο σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Κηφισίας είναι από τους πιο ενεργούς συλλόγους και μάλιστα τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει συνεχώς. Τη χρονιά που μας πέρασε έκανε πάνω από 19 μεγάλες εκδηλώσεις σε Αθήνα και επαρχία.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA alejandratos OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA alivizatos OLYMPUS DIGITAL CAMERA gewrgios_antzoulatos lukoudhs giakoumatos OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

oliana_panitsa

panitsa_mparmpaths

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer