Η πρώτη "γαλάζια" συγκέντρωση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΟΔΕ ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα στο ξενοδοχείο ΜΙΡΑΜΑΡΕ
Σε ενωτικό κλίμα η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ
Πολιτική
10/01/2015 | 18:55

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Η πρώτη “γαλάζια” συγκέντρωση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΟΔΕ ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα στο ξενοδοχείο ΜΙΡΑΜΑΡΕ.

Παρόντες είναι, φυσικά, οι τρεις υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας, ο Χαράλαμπος Λυκούδης, η Τζόγια Γρουζή και ο Σάββας Σαββαόγλου, οι οποίοι δέχθηκαν τις ευχές των άλλων μελών του κόμματος για την εκλογική “μάχη” της 25ης Ιανουαρίου.

Στο πάνελ των ομιλητών βρίσκονται ακόμη ο υπεύθυνος για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στα Ιόνια Νησιά, Λάμπρος Ζωγράφος και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Βαγγέλης Λουκέρης.

Στη συγκέντρωση, που γίνεται “κεκλεισμένων των θυρών” για τους εκπροσώπους του Τύπου, παρευρίσκονται ακόμη ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού/Πολιτισμού, Βαγγέλης Κεκάτος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, ο Πρόεδρος της Διαδημοτικής, Διονύσης Κοκκόσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου, Μάκης Αποστολάτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλης Ρουχωτάς, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός, η τ. Δημοτική Σύμβουλος, Αθηνά Αυγουστάτου και άλλα στελέχη του κόμματος.

Η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ βρίσκεται σε εξέλιξη…

node (1) node (2) node (4) node (5) node (6) node (7) node (8)

 

node (1) node (2) node (3)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer