Με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας κρίκετ συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος.
Συνάντηση περιφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ελληνικής ομοσπονδίας κρίκετ
Πολιτική
07/10/2014 | 16:46

Με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας κρίκετ συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος.
Οι κύριοι Ι. Νικήτας και Κ. Κατσώρας αναφέρθηκαν στις σημαντικές διοργανώσεις της ΕΛ.Ο.Κ που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην Κέρκυρα και προσελκύουν αθλητές από την Ινδία, το Πακιστάν, την Αυστραλία και τη Μεγάλη Βρετανία και άλλα μέρη και βοηθούν σημαντικά στην προβολή της Κέρκυρας στο εξωτερικό.
Οι κύριοι Νικήτας και Κατσώρας επεσήμαναν στον περιφερειάρχη την αναγκαιότητα ενός κλειστού γηπέδου κρίκετ προτείνοντας μάλιστα μια ειδική κατασκευή χαμηλού κόστους που μπορεί να τοποθετηθεί με μικρές κατασκευαστικές παρεμβάσεις σε χώρο που έχει ζητηθεί να παραχωρηθεί από το δήμο στη θέση Πλάντραφος στον Ποταμό. Πρότειναν επίσης και την προμήθεια παρόμοιων κατασκευών και για τα άλλα νησιά του Ιονίου προκειμένου να αναπτυχθεί και εκεί το άθλημα.

Ο περιφερειάρχης εμφανίστηκε θετικός προς αυτή την κατεύθυνση και ζήτησε πλήρη και τεκμηριωμένη οικονομοτεχνική μελέτη προκειμένου να γίνουν προσπάθειες ένταξης του γηπέδου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

cricket

Συνάντηση και με τον εκπρόσωπο των Special Olympics στην Κέρκυρα

Επίσης ο περιφερειάρχης συναντήθηκε και με τον εκπρόσωπο των Special Olympics στην Κέρκυρα Β. Σουέρεφ, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία 3 χρόνια στο νησί για το αθλητικό πρόγραμμα των ατόμων με αναπηρία αλλά και στις διακρίσεις του Τάκη Σπίνουλα στους Πανευρωπαικούς αγώνες της Αμβέρσας. Ο κ. Σουέρεφ πρότεινε στον περιφερειάρχη την επέκταση του προγράμματος και στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου ενώ ζήτησε από την Π.Ι.Ν. την παραχώρηση ενός γραφείου που θα στεγάζει το παράρτημα των Special Olympics στο νησί.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer