Τη κοπή της πίτας έκανε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλλήνιας κ. κ. Σπυρίδωνας , ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Σπυρίδωνα Πετεινάτου ακούστηκαν στοιχεία για τη δράση του Φιλόπτωχου Ταμείου
Έκοψε την πίτα του το Φιλόπτωχο Ταμείο
Εκκλησία
14/01/2013 | 18:47

Της Γιάννας Κουλουμπή

Με την παρουσία δεκάδων πιστών και σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας Ευαγγελιστρίας – Αναλήψεως Αργοστολίου, το απόγεμα της Κυριακής.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ταμείου και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα των δεξιώσεων του Πνευματικού Κέντρου «Απόστολος Παύλος», ενώ την εκδήλωση έντυσαν με τις ομιλίες τους ο Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Πετεινάτος, η οσιοτάτη μοναχή Γερασιμία της Ιεράς Μονής Εσταυρωμένου Πεσσάδας και οι μικροί μαθητές Ειρήνη, Ανδρέας, Νεφέλη και Νίκη με τα ποιήματά τους.

Τη κοπή της πίτας έκανε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλλήνιας κ. κ. Σπυρίδωνας , ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Σπυρίδωνα Πετεινάτου ακούστηκαν στοιχεία για τη δράση του Φιλόπτωχου Ταμείου και το πόσο σημαντικό είναι οι πιστοί να μείνουμε κοντά στο Χριστό και την Εκκλησία.

Υ.Γ. Πρέπει να σημειώσουμε πως το Φιλόπτωχο Ταμείο επιδεικνύει έντονη δράση και στηρίζει πολλές οικογένειες που αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα. Χωρίς τη δράση των ατόμων του Δ.Σ. δεν θα γινόταν τίποτα, για αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer