Οι φίλοι της φιλαρμονικής Ληξουρίου έκοψαν τη πίτα του παρουσία εκατοντάδων ετεροδημοτών απ’ όλη την Αθήνα
Μαγική βραδιά στο «Παρνασσό» στην Αθήνα
Κοινωνία
14/01/2013 | 17:41

Του Παναγή Φωκά

Μια μαγική επτανησιακή βραδιά είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στη μαγική συναυλία των αδελφών Καραβίωτη στο πνευματικό κέντρο της Αθήνας «Παρνασσός», με αφορμή τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιστορικού σωματείου της Αθήνας «οι φίλοι της Φιλαρμονικής Ληξουρίου». Δεκάδες συμπατριώτες από όλα τα μήκη και πλάτη της πρωτεύουσας κατέφθασαν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι φίλοι της φιλαρμονικής.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη επτανησιακή καντάδα και αριέττα στο πρώτο μέρος, ενώ στη συνέχεια οι αφοι Καραβιώτη με τη συνοδεία του Γρηγόρη Βλαχούλη στο πιάνο τραγούδησαν αξέχαστα τραγούδια από την παλιά Αθήνα. Έκπληξη της βραδιάς ήταν η συμμετοχή του Παναγή Μπαρμπάτη που ξεσήκωσε τους δεκάδες Κεφαλλονίτες.

«Θα συνεχίσουμε το πολιτιστικό έργο μας και σε αυτή τη δύσκολη χρονιά» τόνισε μεταξύ άλλων ο δραστήριος συμπατριώτης μας Πρόεδρος του συλλόγου Άγγελος Ρουχωτάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους εκ μέρους του Μητροπολίτη ο αρχιμανδρίτης π. Παΐσιος, ο αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης, οι βουλευτές Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Σοφία Βούλτεψη, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο τ. υπουργός Νικόλαος  Λιναρδάτος, οι πρώην βουλευτές Πέτρος Αλιβιζάτος, Παναγής Μπενετάτος,  Παναγής Μεσσάρης, Ιωάννης Κοραντής, ο πρώην νομάρχης Διονύσης Λευκαδίτης, η πολιτευτής Σοφία Λουκέρη, εκπρόσωποι των γραμμάτων και των τεχνών και πολλοί άλλοι.

Ακολουθεί αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από το e-kefalonia.net

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer