Με «μπροστάρη» το Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση η επιτροπή κινητοποίησης ενημέρωσε τη Δευτέρα το πρωί κόμματα και βουλευτές. Τι είπαν Κουβέλης και Καμένος στην επιτροπή.
Στη Βουλή για το Μαντζαβινάτειο
Πολιτική
15/01/2013 | 08:16

Του Παναγή Φωκά

Αλλεπάλληλες επαφές είχε, τη Δευτέρα το πρωί στη Βουλή, η επιτροπή κινητοποίησης για το Μαντζαβινάτειο που βρέθηκε στη πρωτεύουσα. Με «μπροστάρη» το Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση ο οποίος ξεσήκωσε στη κυριολεξία στο «πόδι» ολόκληρο το κοινοβούλιο, κλεισθήκανε επί τόπου επαφές τόσο με Προέδρους Κομμάτων όπως του Φώτη Κουβέλη από την Δημοκρατική Αριστερά και Πάνο Καμένο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όσο και με βουλευτές όλων των παρατάξεων.

Αίτημα της επιτροπής εκτός φυσικά από την ενημέρωση και την εγρήγορση των Κεφαλλονιτών (στη καταγωγή) βουλευτών ήταν στην τροπολογία που θα κατατεθεί αυτές τις μέρες στη Βουλή και θα αφορά την εξαίρεση κάποιων Νοσοκομείων από την συγχώνευση, να συμπεριληφθεί και το ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, σύμφωνα μάλιστα και με τη γνωμοδότηση του έγκριτου Κεφαλλήνα νομικού Νίκου Αλιβιζάτου. Τελικά αποφασίσθηκε να ετοιμαστεί η τροπολογία αυτή και να γίνει προσπάθεια ώστε να υπογραφεί απ΄ όσο περισσότερους βουλευτές.

Εκτός από το Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση στη Βουλή βρέθηκαν ο Διοικητής του Μανταβινάτειου Διονύσης Μαρκάτος, ο πρόεδρος της επιτροπής κινητοποίησης Μάκης Θεοτοκάτος, ο Παναγής Βλάχος, ο Μάκης Στρίντζης καθώς και ο πρόεδρος των φίλων του Μαντζαβινάτειου Γιώργος Γερουλάνος.

kaklamanhs_epitroph_kinhtopoihshs

Σημείωση: Θετική ήταν η προσέγγιση τόσο με τον Φώτη Κουβέλη όσο και με το Πάνο Καμένο.  Στο πλευρό της επιτροπής και η συμπατριώτισσα μας βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

Αξίζει: Θετική προσέγγιση του αιτήματος είχαμε και από τον Πρόεδρο της διαρκής επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κρεμαστινό, όσο και με τον βουλευτή της ΝΔ γιατρό Νικήτα Κακλαμάνη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer