Το πρώτο προεκλογικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών που θα γίνουν στις 22 Νοεμβρίου.
Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Απόστολου Τζιτζικώστα (βίντεο)
Πολιτική
12/10/2015 | 11:50

Το πρώτο προεκλογικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών που θα γίνουν στις 22 Νοεμβρίου.

Συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα αναφέρουν για την καμπάνια του υποψηφίου:

Η ταυτότητα της καμπάνιας σχεδιάστηκε με στόχο να απεικονίσει το αφήγημα αλλά και τον χαρακτήρα της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Με συγκεκριμένο σχέδιο, διάθεση για ριζική αλλαγή, ασυμβίβαστος αλλά και ανθρώπινος.

Όλα έχουν τη σημασία τους

ΤΟΛΜΑΜΕ. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ. ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ. Η επιλογή των λέξεων καθώς και η ιεράρχησή τους, εκφράζουν την ύπαρξη ξεκάθαρου στόχου και την παράλληλη ανάγκη για υλοποίηση των επιμέρους βημάτων που θα οδηγήσουν στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα από την διαδοχή και την αλληλουχία των λέξεων παρουσιάζεται το βασικό αφήγημά. Το οποίο εκπέμπει, μέσω της επιλογής γραμματοσειράς και χρώματος, σοβαρότητα (βαριά τυπογραφία, κεφαλαία γράμματα, αυστηρό χρώμα) και αποφασιστικότητα. Η τελεία, ως σημείο στίξης οριοθετεί τα βήματα. Αποπνέουν την επιμονή στα επιμέρους ολοκληρωμένα βήματα και την ανάγκη να εφαρμοστούν πλήρως και στο ακέραιο. Χωρίς συμβιβασμούς, ή επεμβάσεις που θα διαταράξουν την πληρότητα των προτάσεων.

ΤΟΛΜΑΜΕ. Χρησιμοποιείται ο πληθυντικός αριθμός, όπως σε όλες τα προτάσεις, που εκφράζει την μαζικότητα και την συλλογικότητα της δράσης. Παράλληλα, το ρήμα εκφράζει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και την ύπαρξη του θάρρους που απαιτείται για να υλοποιηθεί κάτι ριζοσπαστικό.

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ. Η διακριτή μεταβολή στις δομές και τις αξίες όλων όσων εκπορεύονται από το κόμμα. Σε συνάρτηση με τις αλλαγές που πραγματώνονται στην κοινωνία, εκφράζοντας τον δυναμικό και μη στατικό χαρακτήρα του υποψηφίου.

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ. Διττό νόημα. Την ηγεσία του κόμματος, την επιδιωκόμενη αλλαγή, την μεταβολή στο σύστημα αξιών που την χαρακτήριζε. Και στη συνέχεια διεκδικούμε την αλλαγή της πορείας χώρας.

To κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο χρώμα περνά το μήνυμα της μαχητικότητας, αφού ενεργοποιεί τα οπτικά νεύρα, την ενθάρρυνσης και της δύναμης. Ταυτοχρόνως, εκπέμπει ριζοσπαστισμό, αφού χρησιμοποιείται στην παλέτα του ευρύτερου κεντροδεξιού χώρου στο εξωτερικό (ΗΠΑ, Γαλλία) πότε όμως στην Ελλάδα. Έτσι, εκφράζεται η διάθεση για υπέρβαση των παρωχημένων διαιρέσεων του παρελθόντος, που ορίζουν τα «Αριστερά» ή «Δεξιά» κόμματα. Παράλληλα, η κόκκινη γραμμή οριοθετεί τις παραπάνω προτάσεις, οι οποίες έχουν απήχηση πέρα από το παραδοσιακό κοινό του κόμματος, υπερβαίνοντας τους διαχωρισμούς και επομένως εκφράζοντας το σύνολο τις κοινωνίας.

Το όνομα του υποψηφίου. Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο συνδυασμός πεζών και κεφαλαίων γραμμάτων δίνει την εικόνα του νεανικού χαρακτήρα της ταυτότητας, που συνοδεύει την φρεσκάδα ιδεών και προτάσεων του υποψηφίου. Μια μοντέρνα προσέγγιση, φιλική στην οπτική ανάγνωση, που παραπέμπει και στον ανθρώπινο χαρακτήρα του προσώπου. Έτσι, και το χρώμα που επιλέχθηκε, το γαλάζιο, εκφράζει τη φρεσκάδα και την καθαρή και ειλικρινή επικοινωνία.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer