Την Κυριακή 17 Νοέμβρη στο μνημείο του Πολυτεχνείου στην πλατεία Καμπάνας, αντιπροσωπεία των μαθητών και των κινημάτων, θα καταθέσουν στεφάνι τιμώντας την επέτειο.
Το Πολυτεχνείο μας οδηγεί στον αντι-μνημονιακό αγώνα
Πολιτική
14/11/2013 | 13:29

Το Πολυτεχνείο δεν είναι μια εορτή επετειακή. Το Πολυτεχνείο είναι ζωντανό κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και μας οδηγεί και σήμερα ακόμη περισσότερο στο δρόμο  για να ανατρέψουμε τα μνημόνια, να φύγουμε από την ξένη οικονομική κυριαρχία, να ξαναθεμελιώσουμε την Εθνική κυριαρχία και  να γλυτώσουμε τον λαό από την φτωχοποίηση.
Όσοι πίστευαν ότι η εξέργεση του Πολυτεχνείου ανήκει στο Μουσείο, σήμερα την εποχή των αλλεπάλληλων καταστροφικών μνημονίων που μας επιβάλλουν η τρόικα και η ακραία νεο-φιλελεύθερη  κυβέρνηση,  βλέπουν ότι αντίθετα το μήνυμά του Ψωμί- Παιδεία- Ελευθερία είναι και σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ.
Σήμερα που είναι φανερό ότι απέτυχε και πάλι η νέο-φιλελεύθερη συνταγή, που έχει στο απυρόβλητο την λίστα Λαγκάρντ των διαπλεκόμενων πολιτικών και κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών ενώ  εφαρμόζεται σκληρά στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους,στους μικρομεσαίους που  φορολογούνται σκληρά και οδηγεί σε απελπισία τους νέους, οδηγώντας το καλύτερο δυναμικό της Πατρίδας μας στην ξενιτιά.
Σήμερα όπου και πάλι η Δημοκρατία βάλλεται είναι ανάγκη να δυναμώσουμε την αντίσταση μας και την Δημοκρατική επαγρύπνηση μας.
Ο κόσμος δεν αλλάζει από μόνος του. Αλλάζει μόνο με λαϊκούς αγώνες.

Κάνουμε τα Μνημόνια Παρελθόν- Ανοίγουμε δρόμο στην Ελπίδα.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΥΓ.  Την Κυριακή 17 Νοέμβρη στις 11.00 πμ στο μνημείο των Ηρώων του Πολυτεχνείου στην πλατεία Καμπάνας , αντιπροσωπεία των μαθητών , της Πρωτοβουλίας και των κινημάτων , θα καταθέσουν  στεφάνι  τιμώντας την επέτειο.

poreia_polutexneio

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer