Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
05/08/2013 | 10:47

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/8 – 11/8) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
Μπαίνεις σε περίοδο που οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και το τρέξιμο αρκετό αγαπητέ Κριέ. Μην κινηθείς βιαστικά γιατί αυτή η περίοδος χρειάζεται αρκετή περισυλλογή σε ότι κάνεις, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στα ποθητά αποτελέσματα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/8 – 11/8) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη και οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας αλλά πρέπει να κοιτάξεις λίγο και τον εαυτό σου. Φρόντισε λοιπόν να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και προπάντων να μην αγχωθείς καθόλου γιατί τα τελευταία γεγονότα σε έχουν αποσυντονίσει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/8 -11/8) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Οι υποθέσεις που σε αφορούν θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα και έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι πλανήτες αυτή την περίοδο είναι με το μέρος σου και εσύ ότι θελήσεις θα μπορέσεις να το πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/8 – 11/8) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αυτή την περίοδο πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα από αυτά που κάνεις αγαπητέ Καρκίνε. Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να βάλεις σημαντικές προτεραιότητες στην ζωή σου, να σταματήσεις να καταπιέζεσαι και να κάνεις επιτέλους αυτό που θέλεις εσύ. Ο Άρης στο ζώδιο σου να σε ευνοεί θα σου δώσει όλο τον δυναμισμό που χρειάζεσαι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/8 – 11/8) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Φρόντισε αυτή την περίοδο να συμπεριφερθείς λογικά, να μην αγχωθείς και πάνω από όλα αν γίνει κάτι πριν αρχίσεις και φωνάζεις να το συζητήσεις αγαπητέ Λέοντα. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν που πατάνε και τι θέλουνε μην χαλάσεις τώρα αυτά που έχεις φτιάξει με πολύ κόπο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/8 – 11/8) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Τα οικογενειακά ζητήματα αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων θα απορροφήσουν όλο σου το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου και να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν μέχρι τώρα ψυχικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/8- 11/8) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ο Άρης από τον Καρκίνο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι προβληματικές να βρουν τις καλύτερες λύσεις αγαπητέ Ζυγέ. Άρχισε να βλέπεις μερικές καταστάσεις πιο θετικά γιατί δυνατότητες έχεις και μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα που αυτή την στιγμή δεν σου πάνε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/8-11/8) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αυτή την περίοδο η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο αγαπητέ Σκορπιέ. Θα μπεις σε διαδικασία να κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον και θα βρεις τον τρόπο για να τα πετύχεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά φρόντισε να έχεις τελειώσει ήδη υπάρχουσα θέματα που σε αφορούν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/8- 11/8) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Τις ημέρες που ακολουθούν θα καταφέρεις πάρα πολλά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν γιατί ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη αγαπητέ Τοξότη. Βάλε κάποιο προγραμματισμό και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί από το τρέξιμο της τελευταίας περιόδου τον έχεις ξεχάσει τελείως.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/8-11/8) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Έχεις πολλούς προβληματισμούς για το μέλλον σου αλλά υπάρχουν και κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σταματούν την ανοδική πορεία σου αγαπητέ Αιγόκερε. Ο Άρης από τον Καρκίνο θα σου δώσει όλα τα εφόδια που θέλεις ώστε να φτάσεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη ευκολία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/8 -11/8) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη αγαπητέ Υδροχόε αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να προετοιμαστείς και να ετοιμαστείς ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο. Επιτέλους έφτασε η περίοδος που θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες και για εσένα. Κινήσου ανάλογα για να μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία που σε περιμένει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (5/8 – 11/8) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αυτή την περίοδο θα αρχίσεις να ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου αγαπητέ Ιχθύ. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά που σου αφήνουν μια γλυκιά ικανοποίηση. Θα έχεις πολύ δυναμισμό για να τακτοποιήσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν ακόμη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer