Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από την Miss Lyk
Ζωδια
13/08/2013 | 10:05

kriosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/8 – 18/8) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να έχεις μια πιο προσγειωμένη στάση απέναντι στους ανθρώπους και στα πράγματα που σε περιβάλλουν. Μην στεναχωριέσαι υπερβολικά για τη συμπεριφορά των άλλων. Και κυρίως, όταν δεν μπορείς να βρεις κάποια δικαιολογία για αυτή τη συμπεριφορά. Ζήσε τη δική σου ζωή κι άσε τους άλλους.

tavrosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/8 – 18/8) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5) 
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αντιφατική. Από τη μια θα θέλεις να βελτιώσεις την προσωπική σου εικόνα και να γίνεις το επίκεντρο του θαυμασμού. Από την άλλη όμως, πάλι δεν θα έχεις καμία διάθεση να κάνεις τις απαραίτητες παραχωρήσεις που επιβάλλονται. Ένα σκληρό δίλημμα που μόνο εσύ είσαι σε θέση να λύσεις.

didimoiΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/8 -18/8) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)
Αυτή την εβδομάδα μη διστάσεις να προωθήσεις κάθε είδους σχέδιό σου. Και για να εξασφαλίσεις την επιτυχία στους στόχους σου πρέπει να οργανώσεις τα πάντα τέλεια και να επιστρατεύσεις όλο το θάρρος και την αντοχή σου. Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

karkinosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/8 – 18/8) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις λιγότερη μυστικοπάθεια, θα βγάλεις προς τα έξω την κοινωνικότητά σου και θα εξωτερικεύεις ευκολότερα τον γλυκύτατο ψυχικό σου κόσμο. Αυτή η περίοδος θα είναι η πιο ευνοϊκή για τα δημιουργικά ταλέντα σου.

leonΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/8 – 18/8) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)
Από ότι φαίνεται αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα προβλέπεται να βιώσεις έντονες χαρές σε πολλούς τομείς εάν κρατήσεις μια λογική συμπεριφορά. Το θάρρος και η ενέργειά σου θα είναι στο ύψιστο τους σημείο.

parthenosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/8 – 18/8) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)
Τα οικογενειακά ζητήματα αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων θα απορροφήσουν όλο σου το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου και να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν μέχρι τώρα ψυχικά.

zigosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/8- 18/8) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ωφεληθείς από κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, να σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στον επαγγελματικό ή συναισθηματικό τομέα και κυρίως να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο. Θα ξεπεράσεις άνετα τα αξεπέραστα εμπόδια.

skorpiosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/8-18/8) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)
Αυτή την εβδομάδα που σε ευνοεί ο Ερμής από τον Λέοντα πολλές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σου. Όλες θα είναι θετικές, ωφέλιμες κι ευχάριστες αν ξέρεις πως να τις εκτιμήσεις και πως να τις χειριστείς. Μην αφήσεις το άχρηστο φορτίο λεπτομερειών του παρελθόντος να βασανίζει την ύπαρξή σου.

toksotisΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/8- 18/8) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)
Αυτή την εβδομάδα θα πετύχεις τα περισσότερα από τα σχέδιά σου. Εντούτοις μερικές φορές θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια κρίσιμα ερωτηματικά που μπορεί να είναι βίαια και οδυνηρά αλλά θα επιφέρουν μια ξεκάθαρη βελτίωση της ζωής σου.

aigokerosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/8-18/8) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)
Ξεκινάει μια περίοδος για εσένα που θα είναι πολύ θετική στις διάφορες δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Διώξε τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να έχεις προχώρα μπροστά και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία σου.

idroxoosΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/8 -18/8) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)
Το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκό για τη λογική και την ευθυκρισία σου. Τώρα ήρθε η ώρα να επωφεληθείς από τον ζήλο που σε διακρίνει για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Ο Ερμής από τον Λέοντα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Ακολούθησε αυστηρά το πλάνο που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου.

ixthiesΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (12/8 – 18/8) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)
Ο Άρης που είναι στον Καρκίνο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να σου στρώσουν όλες αυτές οι υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και σε φέρνουν πίσω στην υλοποίηση των στόχων σου. Ξεκινάει για εσένα μια πολύ θετική και εποικοδομητική περίοδος.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer