Αυτά είναι τα ονόματα της Ομοσπονδίας Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής (Ο.ΚΕ.Σ.Α.)
Συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.ΚΕ.Σ.Α.
Κοινωνία
27/02/2014 | 12:57

Γρήγορα   δείχνει να κινείται  η Ομοσπονδία Κερκυραϊκών Συλλόγων Αττικής (Ο.ΚΕ.Σ.Α.)
Συγκροτήθηκε  σε σώμα του ΔΣ,  αναμένεται η Εξ. Επιτροπή ενώ  το 18ο Συνέδριο εξέλεξε 5 αυτόνομες-ισχυρές θεματικές Επιτροπές.
Το νέο ΔΣ, μετά την τροποποίηση του Καταστατικού, είναι 5μελές αφού φαίνεται ότι το Συνέδριο θέλησε να δώσει    συνεδριακό κύρος και ισχύ σε Επιτροπές.
Η σύνθεση του ΔΣ είναι:
Πρόεδρος: Ζωχιός Γιάννης
Αντιπρόεδρος: Αρμένης Σάββας
Γενική Γραμματέας: Μακαντάνη Ευδοκία
Αν. Γ. Γραμματέας: Αργυροκαστρίτη Ελευθερία
Ταμίας: Σαμοϊλη Αγγελική.

Ο Πρόεδρος  του ΔΣ και Επίτιμος Πρόεδρος ΟΚΕΣΑ Γ.  Ζωχιός, επανέρχεται στην Προεδρεία, αν και το 1998 που παραιτήθηκε από Πρόεδρος, είχε δηλώσει πως δε θα είναι ξανά υποψήφιος στα Όργανα της Ομοσπονδίας.
Όμως, όπως δήλωσε, έκρινε πως έπρεπε να αλλάξει αυτή του την απόφαση και να ανταποκριθεί στην  “περίοδο έκτακτης ανάγκης”,  λόγω της κρίσης στην ΟΚΕΣΑ, μετά το 2000.
Όπως είπε , αυτό έκανε   και το 1991,  όταν επανήλθε στην προεδρία μετά μια τετραετή οπισθοχώρηση της ΟΚΕΣΑ.
Βέβαια, εκτιμάται ότι εκείνη η οπισθοχώρηση δε συγκρίνεται με τη σημερινή  κατάσταση που όλα είναι διαλυμένα, μετά μια 13χρονη οργανωμένη κρίση.
Ο Γ. Ζωχιός, όπως είναι γνωστό, ίδρυσε την ΟΚΕΣΑ το 1981, το 1988 δεν έθεσε υποψηφιότητα στο ΔΣ αλλά στην Εξ. Επ., το 1992 ξανά Πρόεδρος, το 1988 παραιτήθηκε από Πρόεδρος και το 1999 ψηφίστηκε ομόφωνα Επίτιμος Πρόεδρος ΟΚΕΣΑ.
Σήμερα, όπως ο ίδιος δήλωσε, επανέρχεται   αν και δεν το επιθυμούσε αφού οι πεποιθήσεις   είναι αντικαρεκλικές  και επιθυμεί να αναδεικνύονται συνεχώς νέα  στελέχη.

Το νέο ΔΣ, στην 1η του συνεδρίαση, φέρεται ότι αποφάσισε για λειτουργικά και οργανωτικά θέματα και συζήτησε τρόπους αντιμετώπισης επειγόντων προβλημάτων.
Έγινε επίσης συζήτηση για τα πλάνα υλοποίησης του προγράμματος που αποφάσισε το Συνέδριο.
Το Κτίριο, πάντα σε ιδιαίτερη προτεραιότητα.
Άμεση κατοίκηση τουλάχιστον  ενός ορόφου  και ικανοποίηση των δικαιωμάτων των Συλλόγων-Μελών, συνιδιοκτητών, όπως αποφάσισε το Συνέδριο.

okesa

eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia