Σπουδαία εμφάνιση της ομάδας μας που δεν έδειξε ότι είναι νεοφώτιστη στην Α1. Έχασε στις λεπτομέρειες με 11-10 μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό.
Παραλίγο …νικητής ο ΝΟΑ
05/02/2012 | 22:00

Του Σπύρου Κουζέλη

Έχασε στις λεπτομέρειες ο ΝΟΑ, στο κολυμβητήριο του Αργοστολίου, σήμερα το μεσημέρι. Οι ποίχτες του Γιώργου Κρητικού κοίταξαν στα μάτια τους … άσσους του Παναθηναϊκού και έφτασαν ακόμη και στην πηγή αλλά τελικά δεν «ήπιαν» νερό.

Το γκολ του Κώστα Κοκκινάκη, δύο δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης, ήταν εκείνο που χάρισε τη νίκη στο «τριφύλλι» κόντρα στους  φιλόδοξους  Κεφαλλονίτες με 10-11. Το ματς έγινε σήμερα λόγω της χθεσινής αναβολής επειδή δεν έφτασαν στο Αργοστόλι οι διαιτητές.

Οι παίκτες μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το πάλευαν, με τη συμπαράσταση του κόσμου που κατέκλισε το κολυμβητήριο, και στην τελευταία περίοδο έκαναν  την θεαματική αντεπίθεση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μπουρνάζο, δεκατέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ο Κώστας Κοκκινάκης πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση, πετυχαίνοντας το γκολ που χάρισε τη νίκη στο «τριφύλλι».

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10-11

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-4, 1-1, 4-2

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Δημήτρης Κρητικός): Πλατίδης, Αναστασιάδης, Δουδέσης Βαγγ. 3, Ρατσούνιτσα, Θωμάκος 1, Δουδέσης Π. 3, Κουτσιαλής, Ανδρεάκος, Κατσιγιάννης, Μπουρνάζος 3, Χαραλαμόπουλος, Ντότσικας, Σαλάχας, Τραυλός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα 1, Πλυτάς, Στελάτος 1, Κόχειλας Ι. 1, Κόχειλας Νικ., Αληχανίδης 1, Κοκκινάκης 1, Αφρουδάκης Γ. 3, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Χρ. 1, Τσόκας 2, Τούμπουρος, Παπαδημητρακόπουλος

Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό το mykefalonia.com

noa_pao2

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας

noa_pao3

noa_pao4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer