Στο Δημαρχείο Παλλικής, φιλοξενήθηκε μια σπουδαία ομιλήτρια με πολύ σημαντικό έργο, η συμπατριώτισσα μας Ραζή Ευαγγελία, ογκολόγος-παθολόγος.
Η πρόληψη σώζει ζωές…
Κοινωνία
06/02/2012 | 07:30

Ρεπορτάζ:  Αριστέα Χαριτάτου

Χτες το βράδυ, στο Δημαρχείο Παλλικής, φιλοξενήθηκε μια σπουδαία ομιλήτρια με πολύ σημαντικό έργο, η συμπατριώτισσα μας Ραζή Ευαγγελία, ογκολόγος-παθολόγος. Η εκδήλωση ξεκίνησε από τον επίκουρο καθηγητή, κ. Κατερέλο και κατόπιν τον λόγο πήρε η Νόπη Αλεξανδροπούλου (διευθύντρια παθολογικής κλινικής Μαντζαβινάτειου), η οποία καλωσόρισε την κα Ραζή αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι: Σωτήρης Κουρής ( Αντιπεριφερειάρχης), Ευάγγελος Κεκκάτος (αντιδήμαρχος), Δημήτριος Αυγουστάτος (Υγειάρχης), Ευάγγελος Θεοφιλάτος, Διονύσης Μαρκάτος (διοικητής Μαντζαβινάτειου) και η κα Ζαφειράτου (εκπρόσωπος ιατρικού συλλόγου).

Ο αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Κουρής τόνισε «να συγχαρώ τους γιατρούς που δίνουν ζωή στον τόπο. Είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί η υποβάθμιση της Υγείας ξεκινά από την επαρχία». Ο αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Κεκκάτος δήλωσε «έχω αφήσει ένα κομμάτι μου σε αυτόν τον τόπο, την Παλλική. Έχω ζήσει και έχω δουλέψει εδώ. Είμαστε περήφανοι που κοσμεί την ιατρική κοινότητα η κα Ραζή, μιά Κεφαλονίτισσα. Ο Δήμος είναι στην διάθεση σας και έχετε τις ευχές και ευχαριστίες και του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση». Ξεχώρισαν τα λόγια του κ. Μαρκάτου «Μιά κοινωνία που σέβεται τους πολίτες πρέπει να επενδύσει σε τέτοιες προσπάθειες σαν και την δική σας. Τιμάτε τον τόπο σας, τιμάτε την πατρίδα σας κα Ραζή. Σας ευχαριστούμε που ήρθατε απόψε».

Ο βουλευτής του Νομού, κ. Μοσχόπουλος, ο πρόεδρος Συλλόγου «Φίλοι του Ασθενούς Μαντζαβινατείου» κ. Γερουλάνος και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Μαντζαβινατείου κ. Γεώργιος Κουρής, δεν κατάφεραν να παρευρεθούν λόγω υποχρεώσεων! Πολλά και άκρως σημαντικά όσα ανέφερε η κα Ραζή στην ομιλία της και θα προσπαθήσουμε να σας τα μεταφέρουμε μέσω της παρουσίασης της.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να υπάρξουν και στο άμεσο μέλλον τέτοιες ενημερώσεις από αξιόλογους γιατρούς!

razi_lhjouri2

Το δώρο της Νόπης

razi_lhjouri3

razi_lhjouri4

razi_lhjouri5

razi_lhjouri6

razi_lhjouri7

razi_lhjouri8

razi_lhjouri9

razi_lhjouri10

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer