Οι εργασίες προετοιμασίας για τη «Ρώσικη Εβδομάδα του Ιονίου – 2015» ,έχουν ήδη αρχίσει
Ευχαριστίες Δημοτικής Αρχής για τη «Ρώσικη Εβδομάδα του Ιονίου»
15/10/2014 | 13:44

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών συμμετοχής του Δήμου Κεφαλονιάς στις Εκδηλώσεις της «Ρώσικης Εβδομάδας του Ιονίου – 2014», η Δημοτική Αρχή επιθυμεί να εκφράσει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της προς όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στις πολυεπίπεδες δραστηριότητες του Forum.

Κυρίως , τους διοργανωτές του Forum από την Ρώσικη πλευρά, που ήταν: Η Παγκόσμια Ρωσική Λαϊκή  Σύνοδος,  η Ιερά Μονή του Αγίου Δανιήλ (στη Μόσχα) με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ρώσικης Ομοσπονδίας στην Ελλάδα και ο Επίτιμος Πρόξενος της Ρώσικης Ομοσπονδίας στα Ιόνια Νησιά κ.Νίκου Κανούλας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: MIRABEL HOTEL, IONIAN PLAZA, που φιλοξένησαν τους Ρώσους Δημοσιογράφους και τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά Συνεργεία που πρόβαλαν την Κεφαλονιά στα διεθνή Μ.Μ.Ε.

και  APOSTOLATA ISLAND RESORT & SPA, που φιλοξένησαν όλη την Ρώσικη Αποστολή και τις εργασίες της Στρογγυλές Τράπεζες ενίσχυσης των Κεφαλονιτικο-Ρωσικών δεσμών καθώς και γνωστό Ταξιδιωτικό Γραφείο του Νησιού, που διέθεσε τα Λεωφορεία και τους ξεναγούς του για εκδρομές των Ρώσων σε όλο το Νησί .

Επίσης τους Α/Δημάρχους: κ.Σπύρο Ματιάτο και κ.Νίκο Παπαδάτο, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ.Γεώργιο Τζωρτζάτο και Α/Πρόεδρο κ.Χρίστο Λευκαδίτη, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη και  τα υπηρεσιακά Στελέχη του Δήμου : κ.Αναστάσιο Μινέτο, κ.Ιωάννη Κοσμάτο και κ.Παναγή Βλάχο.

Τέλος το Σύλλογο Κεφαλονιτικο-Ρωσικής Φιλίας (Πρόεδρος κ.Δημήτρης Ζαφειράτος) και Σύλλογο Ρωσόφωνων Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Πρόεδρος κ.Ευγένιος Αβδίκωφ).

Οι εργασίες προετοιμασίας για τη «Ρώσικη Εβδομάδα του Ιονίου – 2015» ,έχουν ήδη αρχίσει και την οργανωτική ευθύνη, εκ μέρους του Δήμου Κεφαλονιάς, έχει ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

rosi2 rosi3