Ο δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης με έγγραφη απάντησή του κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Θεόφιλου Μιχαλάτου από τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ
Αποδεκτή η παραίτηση Μιχαλάτου
Πολιτική
14/01/2013 | 18:24

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αργοστόλι 8-1-2013

Αριθμ. Πρωτ.: 54943

Προς κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο

ΘΕΜΑ: Απάντηση επί αιτήσεως

Σχ: το από 31-12-2012 έγγραφο σας,

Αξιότιμε κ, Μιχαλάτε,

Me την παρούσα επιστολή Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή και την πολύτιμη προσφορά σας, ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς.

Είναι αναμφίβολο ότι τα δύο τελευταία χρόνια αντιμετωπίσαμε δύσκολες συγκυρίες, σοβαρά ζητήματα και via δεδομένα στα οποία όλοι προσπαθήσαμε και ακόμα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε.

Ένας σημαντικά δύσκολος και απαιτητικός τομέας ήταν και αυτός της συγχώνευσης των πρώην ΔΕΥΑ σε ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς καθώς και η επέκταση της χωρικής της αρμοδιότητας, με την αδιάκοπη παράλληλη λειτουργία της.

Στη δύσκολη αυτή πορεία εσείς ως πρόεδρος αλλά και ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο, σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα την ορθότερη και αποτελεσματική λειτουργία και διαχείριση της ΔΕΥΑΚ.

Η παραίτησή σας γίνεται αποδεκτή με την πεποίθηση ότι οι κοινές μας προσπάθειες για το νησί μας, το Δήμο μας και την τοπική μας κοινωνία θα είναι για πάντα στρατηγικός μας στόχος.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

Αλέξανδρος Παρίσης

eggrafo dimos

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer