Ζώδια Σήμερα: Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους
Life style
09/06/2021 | 15:20

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου γίνεται στις 10/6, 13:53 ώρα Ελλάδας, στις 19°47’ των Διδύμων και είναι και η 1η Ηλιακή έκλειψη του 2021. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου και όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 19-20 μοίρες.

Εκτός του ότι πρόκειται για μια έκλειψη, που από μόνη της τραβά την προσοχή μας, έχουμε και έναν Ερμή ανάδρομο πάνω της, όπως επίσης και έναν Ποσειδώνα στους Ιχθύς που μετέχει και -όπως πάντα- δημιουργεί μπλεξίματα, ασάφεια, χάος και εξαπατήσεις, οπότε θα πρέπει να είμαστε όλοι, αλλά τα παρακάτω ζώδια περισσότερο, πιο επιφυλακτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη στο ζώδιό σου, μαζί με τον ανάδρομο, κάνουν τα εύκολα δύσκολα ή τουλάχιστον πολύπλοκα. Τα πάντα στο κεφάλι σου θα είναι ανάκατα, τόσο αυτά που αφορούν στην προσωπική σου, όσο και αυτά που σχετίζονται και με τα επαγγελματικά σου. Από την άλλη, θα υπάρχουν και γεγονότα που δε θα ξέρεις πώς να τα εκλάβεις. Είναι για καλό ή για κακό σου; Μήπως είναι στάχτη στα μάτια σου ή προσπαθούν να σε αποπροσανατολίσουν; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκεται να δημιουργηθεί ένα χάος και από πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται το προσκήνιο, ενώ νόμιζες ότι είχες ξεμπερδέψει μαζί τους… Τέλος πάντων, το κουβάρι δε θα το ξεμπλέξεις τώρα, όσο κι αν προσπαθήσεις, ενώ είναι μάλλον βέβαιο ότι θα ανοίξεις περισσότερα μέτωπα, απ’ όσα θα πας να κλείσεις! Το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι να μάθεις… κατά λάθος κάποιες φημολογίες, συκοφαντίες ή ενέργειες, που έχουν γίνει σε βάρος σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ένας χαμός θα επικρατήσεις στις σχέσεις σου, ερωτικές, οικογενειακές και επαγγελματικές και πραγματικά δε θα έχεις καμία ξεκάθαρη εικόνα για το τι γίνεται. Η ασυνεννοησία, οι παρεξηγήσεις και τα μπλεξίματα θα είναι αρκετά και σαν να μη σου έφταναν αυτά, θα εμφανιστούν και άτομα από το παρελθόν σου, που σίγουρα θα σε επηρεάσουν συναισθηματικά και θα βρεθείς σε δίλημμα για το πώς να τα χειριστείς. Μέσα σε όλα, να περιμένεις και προβλήματα με το ταίρι σου, με ένα μέλος της οικογένειάς σου ή βλάβες στο σπίτι σου. Όπως και να έχει, δεν πρέπει να είσαι αφελής και να πάρεις επιπόλαια το κάθε τι, αφού στο τέλος εσύ θα βρεθείς δεμένος χειροπόδαρα και δε θα μπορείς να ξεγλιστρήσεις ή θα γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης ή εξαπάτησης.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ