Άγριες Μέλισσες spoiler:Τρίτο πρόσωπο μπαίνει στον γάμο του Λάμπρου και της Λενιώς
Life style
09/06/2021 | 15:43

Πολλά νέα πρόσωπα θα μπουν στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, ενώ ένα από αυτά θα παίξει βασικό ρόλο, αφού θα μπει ανάμεσα στην Ελένη και τον Λάμπρο.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν το έχουμε δει στη σειρά αλλά είναι γνωστό στην Ελένη και τον Λάμπρο, ενώ αναφέρεται μάλιστα και στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη «Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις «Ωκεανός». Πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, γιο της Μάρως μιας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η Μάρω βοηθούσε την Ελένη, όχι μόνο με τα μαθήματα του σχολείου, αλλά τη δίδαξε να βασίζεται και στις δυνάμεις της, να πιστεύει στον εαυτό της.

Όσο για τον ίδιο τον Ζάχο, με ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και στην Ελένη κι αυτό δεν το ξεχνά… Επίσης, ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη, αλλά δεν τολμούσε να της πει το παραμικρό, γιατί ήξερε τη λατρεία της για τον Λάμπρο. Όταν, όμως ο Λάμπρος ως φοιτητής και αργότερα νεαρός δάσκαλος βγήκε από τη ζωή της Ελένης, γιατί έτσι του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, τότε ο Ζάχος αποκάλυψε στη φίλη του τα πραγματικά του συναισθήματα…

Και η Ελένη δέχτηκε να τον αρραβωνιαστεί! Δεν παντρεύτηκαν γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το Διαφάνι. Τώρα όμως ο Ζάχος επιστρέφει. Πλέον δεν έχουμε παρά να περιμένουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν η οποία θα φέρει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι.

Πηγή: gossip-tv.gr

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ