Ενημέρωση από την Αγροτική Ένωση
Υποχρεωτική η ετήσια απογραφή από ντόπιους κατόχους αιγοπροβάτων
Κοινωνία
07/11/2020 | 13:57

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει όλους τους ΘιακοΚεφαλονίτες κατόχους Αιγοπροβάτων ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία θα πρέπει να προβούν στην υποχρεωτική ετήσια απογραφή των εκμεταλλεύσεων τους και τη συμπλήρωση του Μητρώου τους για το 2020.

Για τα Αιγοπρόβατα το χρονικό διάστημα απογραφής είναι από 1η Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2020.
Διευκρινίζεται ότι υποχρέωση απογραφής έχουν και όσοι έχουν μηδενικό αριθμό ζωικού κεφαλαίου.

Ενταγμένοι Κτηνοτρόφοι στα προγράμματα Βιολογικής Κτηνοτροφίας και διατήρησης Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων, Μέτρα 10 & 11 του Π.Α.Α. (Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης) 2014-2020, οφείλουν να έχουν ολοκληρώσει την απογραφή ζωικού κεφαλαίου μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2020. Ο λόγος, όπως εξηγούν από τον Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξη & Τροφίμων, είναι πως απαιτούνται διοικητικοί και διασταυρωτικοί έλεγχοι για τον υπολογισμό πληρωμής προκαταβολής μέχρι 30/11/2019

Καλούνται οι ΘιακοΚεφαλονίτες Κτηνοτρόφοι να προσέλθουν εγκαίρως στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι για την παροχή διευκρινήσεων και ολοκλήρωση της διαδικασίας απογραφής.

Από Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer