ΥΠΕΡΙΩΝ: Αυτόνομη πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα των Λεπέδων
Κοινωνία
02/08/2019 | 18:14

Το Διοικητικό συμβούλιο τηςΈνωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι επιτέλους και ύστερα από μεγάλο αγώνα της Ένωσής μας υλοποιήθηκε ένας ακόμα στόχος μας:

Η αυτόνομη πρόσβαση των Ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα είναι γεγονός.

Ήδη, έχει εγκατασταθεί με χρηματοδότηση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς στην παραλία των Λεπέδων. Πρόκειται για ένα σύστημα, το οποίο είναι φιλικό στο περιβάλλον, αφού λειτουργεί με ηλιακά πάνελ.

Ένα σύστημα ιδιαίτερα ευαίσθητο και επιτρέπεται η χρήση το υμόνο από συγκεκριμένα άτομα.

Θερμή παράκληση να το σεβαστούμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι λουόμενοι της παραλίας των Λεπέδων και πρωτίστως οι γονείς και τα παιδιά.

Προσοχή δεν είναι παιχνίδι.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε να τύχουμε της θετικής ανταπόκρισης στο αίτημά μας.

Σεβαστείτε τα δικαιώματά μας, είναι δείγμα Πολιτισμού.

Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς προχώρησε στην προμήθεια 2 πλωτών αναπηρικών αμαξιδίων για την πρόσβαση στη θάλασσα Ατόμων με Αναπηρία, τα οποία έχουν τοποθετηθείτο 1 στην παραλία του Ξι και το άλλο στην παραλία των ξενοδοχειακών μονάδων Summery, AuraBoutiqueHotel, Poseidon και  Zoistudios και αυτά προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για χρήση από Άτομα με κινητικά προβλήματα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ευχαριστούμε επίσης, όλους όσους βοήθησαν στην εκπλήρωση αυτού του στόχου,  που βέβαια είναι κεκτημένο δικαίωμα των Ατόμων με Αναπηρία.

Με εκτίμηση,

η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer