15 και 16 Αυγούστου
Μεγάλο πανηγύρι στα Κομιτάτα -Φαγητό, μουσική και χορός μέχρι πρωίας
Κοινωνία
02/08/2019 | 20:00

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομιτάτων έχει την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσει στο ετήσιο πανηγύρι του χωριού μας , στις 15 & 16 του Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, με την ευκαιρία της μεγάλης καλοκαιριάτικης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου .
Σε αυτό το πολύ ξεχωριστό, διήμερο γλέντι, που περιμένουμε κάθε χρονιά με ανυπομονησία, θα ξαναβρεθούμε όλοι, μικροί και μεγάλοι , από το χωριό και ολόκληρο το νησί μας , αλλά και ξενιτεμένοι μας από όλον τον κόσμο.
Μαζί μας περιμένουμε πολλούς και καλούς φίλους , να χορέψουμε τον μπάλο, τον διβαράτικο, τον μέρμηγκα , και όχι μόνο , με τους ήχους του βιολιού και της εξαμελούς ορχήστρας του ξακουστού Ζήσιμου Σκλαβουνάκη, που μετά από χρόνια έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στη χαρμόσυνη πλατεία μας, υπό τη σκέπη της Παναγίας της Χαλικερής.
Προσκαλούμε όλους , να γλεντήσουμε στο χωριό που δεν κοιμάται ποτέ, να φάμε λιχουδιές από την ψησταριά μας μαζί με άφθονες , παγωμένες μπύρες , να διεκδικήσουμε εκλεκτά και ποικίλα δώρα από τη λαχειοφόρο αγορά , και να αντικρίσουμε τον ουρανό να βάφεται ροδαλός κατά το ξημέρωμα , πάνω από τα βουνά της Ιθάκης .
Ανυπομονούμε και ευχόμαστε καλή αντάμωση !!!

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer