Με μεγάλη καθυστέρηση η παράδοσή του
Τρίτη ή Τετάρτη η παραλαβή του νέου Γηροκομείου από το Δήμο Κεφαλονιάς
Πολιτική
18/06/2018 | 20:24

«Την Τρίτη ή την Τετάρτη ο Δήμος Κεφαλονιάς παραλαμβάνει τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Νέου Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Γηροκομείου Μάκης Αποστολάτος, αναφερόμενος στο πολυπόθητο τέλος ενός έργου δύο φάσεων που έχει καταντήσει «Γεφύρι της Άρτας».

Όπως είπε ο κ. Αποστολάτος, το έργο των Κτιριακών Εγκαταστάσεων του Γηροκομείου θα παραλάβει η αρμόδια Επιτροπή του Γηροκομείου, δηλαδή ο αναπληρωτής δημάρχου Διονύσης Λυκούδης και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος και, βέβαια, υπό την εποπτεία του κ. Αποστολάτου.

Ο κ. Αποστολάτος επεσήμανε ακόμη ότι, κατά δήλωση του δήμαρχου Αλέξανδρου Παρίση, υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο η μελέτη του υποέργου του Γηροκομείου για την προμήθεια νέου μηχανολογικού εξοπλισμού του Γηροκομείου, προϋπολογισμού 1,2 εκατ. Ευρώ.

Ακόμη ο κ. Αποστολάτος πρόσθεσε ότι μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του Γηροκομείου, το Ιδρυμα θα λειτουργήσει με τα υπάρχοντα μηχανήματα που υπάρχουν και στον Άγιο Ανδρέα Μηλαπιδιάς.

Τέλος, ο κ. Αποστολάτος αναφερόμενος στο τελικό χρονοδιάγραμμα, τόνισε ότι το Νέο Γηροκομείο θα αρχίσει -εκτός απροόπτου- να λειτουργεί σε ενάμισι με δύο μήνες, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί τον Αύγουστο και η μεταφορά των 70 τροφίμων του.

Πηγή: kefalonianmantata.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia