Αποστάσεις Καραμανλή από Αντώναρο και Βλάχο
Το θυελλώδες διαζύγιο Ν.Δ – Αντώναρου: Το παρασκήνιο της διαγραφής και οι αντιδράσεις
Πολιτική
11/02/2018 | 15:38

O Ευάγγελος Αντώναρος διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία, κατόπιν απόφασης του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη. Αφορμή για τη διαγραφή του πρώην κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ και στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αποτέλεσε μία ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου στο Facebook σχετικά με την υπόθεση Novartis, στην οποία αναφερόταν με βαρείς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…», σημείωσε ο κ. Αντώναρος και προσέθεσε:

«Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

Λίγες ώρες αργότερα, ο κ. Αντώναρος έκανε μία νέα ανάρτηση αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη και στα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση Novartis. « Ο μουσαφίρης αντιπρόεδρος μόλις είπε στην Γιάννα Παπαδάκου ότι “πάρτι στον χώρο της υγείας γινόταν μέχρι το 2010.” Τουτέστιν: όλα γίνονταν καλά από τον Παπανδρέου και μετά (ενδιαφέρον ε;) κι όλα λάθος μέχρι τη διακυβέρνηση Καραμανλή. Κατά τα άλλα, αυτός ο κύριος είναι Νεοδημοκράτης…και βάζει τις κυβερνήσεις 2004-2009 (τότε βουλευτής του ακροδεξιού ΛΑΟΣ ο εν λόγω κύριος) στο στόχαστρο!», έγραψε ο κ. Αντώναρος.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

Στη συνέχεια, ο κύριος Αντώναρος γνωστοποίησε μέσω Facebook πως έστειλε μήνυμα στον Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να «να συγκαλέσει εγκύρως και βάσει των σχετικών καταστατικών διατάξεων τα αρμόδια όργανα του κόμματος».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

Αμέσως μετά, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ανήρτησε μια φωτογραφία του στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή.

Τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ο Ευρωβουλευτής του κόμματος, Γιώργος Κύρτσος.

«Σε βολεμένο Συριζοτρόλ εξελίχθηκε ο Αντώναρος. Αναδείχθηκε από ΝΔ και μετά εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με 10.000 καθαρά τον μήνα», έγραψε ο κ. Κύρτσος και προσέθεσε: «Το έριξε στη λάσπη κατά της ΝΔ που τον προώθησε προσποιούμενος τη «φωνή» του Καραμανλή. Και κλάμα για τη διαγραφή του οι Συριζαίοι του διαδικτύου».

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer