Αποκάλυψη Κράτσα στο IONIAN GALAXY
Το πρώτο καλό νέο της χρονιάς: Ένταξη του Νοσοκομείου Αργοστολίου στο έργο κτιριακής αναβάθμισης της Περιφέρειας
Πολιτική
04/01/2021 | 07:07

Την ένταξη του Νοσοκομείο Αργοστολίου στο έργο της κτιριακής αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας των νησιών του Ιονίου ανακοίνωσε η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα μιλώντας στην εκπομπή των Galaxians Ανδρέα Αρβανιτάκη και Γιάννα Κουλουμπή στον Ionian Galaxy.

Η κα Κράτσα τόνισε ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο στη στελέχωσή του με ιατρικό προσωπικό, προστίθενται και κτιριακές ζημιές από την εποχή του σεισμού το 2014.
Σε διάφορα σημεία του βλέπει κανείς βαθιές ρωγμές που κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τις επιδιορθώσει τόσα χρόνια μετά.
Να σημειώσουμε ότι στο ζήτημα αυτό είχε αναφερθεί και ο γνωστός δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η κα Κράτσα λοιπόν, με ενέργειες της ενέταξε και το Νοσοκομείο Αργοστολίου στο ως άνω έργο, το οποίο υλοποιείται μέσω προγραμματικής σύμβασης με την 6η ΥΠΕ, ώστε να επιδιορθωθούν τουλάχιστον τα κτιριακά προβλήματα.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, η κα Κράτσα επεσήμανε πως βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με το υπουργείο υγείας για την παροχή ουσιαστικών κινήτρων σε ιατρούς. Πιο συγκεκριμένα τα κίνητρα δεν θα είναι μόνο οικονομικά αλλά θα αφορούν και τη δυνατότητα να εξελίξουν και την καριέρα τους μέσα από την προσφορά τους σε ένα Περιφερειακό Νοσοκομείο όπως αυτό του Αργοστολίου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer