Όποια πέτρα και να σηκώσεις...
Τo πλωτό εστιατόριο στη Ρόδο …έμπνευση Κεφαλλονίτη επιχειρηματία! [εικόνες]
Life
19/04/2018 | 13:15

Της Ελένης Βαλλιανάτου

Χρόνια  τώρα στην Ρόδο ένα πλωτό εστιατόριο  δύο ορόφων…κλέβει τις εντυπώσεις!

Το εστιατόριο εμπνεύστηκε και δημιούργησε  επιχειρηματίας  Κεφαλλονίτης από το  χωριό Νύφι , ο επιχειρηματίας Βανδώρος. Αν και με τα χρόνια η διεύθυνση άλλαξε οι κάτοικοι της Ρόδου δείχνουν να τον ευγνωμονούν για την επιχειρηματική του ιδέα!

Το Kon-Tiki Floating Restaurant είναι το μοναδικό εστιατόριο στη Ρόδο που βρίσκεται στην κυριολεξία πάνω στη θάλασσα, στο λιμάνι Μανδράκι  σε ένα μοναδικά ρομαντικό χώρο.

Το «Kontiki Floating Restaurant», έχει βραβευτεί από το Trip Advisor, με πιστοποιητικό διάκρισης και σας ταξιδεύει νοερά πάνω στο κύμα, ενώ απολαμβάνεις τη θέα του μπλε του ουρανού και της θάλασσας, του κάστρου των Ιπποτών της Ρόδου και των ιστορικών κτιρίων που είναι χτισμένα περιμετρικά στη στεριά του νησιού.

Το Kon-Tiki Floating Restaurant βρίσκεται έξω από τα Τείχη της Παλιάς Πόλης, σε έναν χώρο άνετο, φωτεινό, ατμοσφαιρικό τα βράδια λόγω της τοποθεσίας, του φωτισμού και της θάλασσας  Όπου στο ισόγειο, συνοδεία πιάνου, μπορείς να απολαύσεις μοναδικά πιάτα γαστρονομικής πανδαισίας και στον πρώτο όροφο, σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον, μπορείς να πιεις ένα ποτό ή απλά τον καφέ σου!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer