Ο Κεφαλλονίτης δημιουργός δεν σταματά να μας εκπλήσσει
Νέο single από το Φοίβο Μποζά [βίντεο]
Life
18/04/2018 | 20:36

Ο σαξοφωνίστας Φοίβος Μποζάς, μετά από τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Anaplus» (2013) και την ορχηστρική εκδοχή του εκκλησιαστικού ύμνου «Αι γενεαί πάσαι» (2015) που έκανε αίσθηση, επανέρχεται μ’ ένα νέο ορχηστρικό κομμάτι με τίτλο «Rainy Night».

Πρόκειται για μια αυθεντική jazz μπαλάντα την οποία συνέθεσε και παρουσίασε  ζωντανά πρώτη φορά κατά την αποφόιτησή του απο το Ωδείο Φίλιππος Νάκας και τώρα πλέον της έδωσε «σάρκα και οστά». Είναι ένα μουσικό «ταξίδι» στο οποίο πρωταγωνιστεί προφανώς το σαξόφωνο αλλά και ο αυθεντικός ήχος μιας jazz κιθάρας που κάνει διάλογο μέσα στο κομμάτι με το σοπράνο σαξόφωνο.

Στην υλοποίηση του κομματιού σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κιθαρίστας και φίλος του, Δημήτρης Παπαλάμπρου ο οποίος παίζει κιθάρα, μπάσσο και πιάνο κατά την εγγραφή. Τύμπανα έπαιξε ο Γιώργος Χατζής. Πέρα από τα σαξόφωνα (σοπράνο, τενόρο), την ενορχηστρωτική ματιά, ο Φοίβος έπαιξε ένα μέρος του πιάνου αλλά είχε και όλη την εικαστική επιμέλεια και ιδέα με τη συμβολή του Αρτέμη Ρούσσου, (cube11). Η ηχογράφηση έγινε στο home studio του εκτός από τα τύμπανα που ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του Χρήστου Ταμπουρατζή ο οποίος έκανε και τη μίξη βγάζοντας ένα εξαιρετικό ευρωπαϊκό ήχο.

Ακούστε το single:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia