Αναγνώστης μας έστειλε τη φωτογραφία του αποκεφαλισμένου μνημείου, στο δρόμο προς τη Πάστρα.
Το αποκεφαλισμένο …μνημείο
Κοινωνία
26/01/2012 | 15:06

Του Τάσου Βαλλιανάτου
Αναγνώστης μας έστειλε τη φωτογραφία του αποκεφαλισμένου μνημείου, στο δρόμο προς τη Πάστρα. Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά οι βέβηλοι δεν σεβάστηκαν ούτε τις αξίες που συμβολίζει το συγκεκριμένο μνημείο, ούτε τη μνήμη των αγώνων που συμβόλιζε, αλλά ούτε και την (αμφιβόλου αισθητικής) καλλιτεχνική του αξία.
Δυστυχώς, αν η κοινωνία δεν ενεργοποιηθεί και απομονώσει αυτούς τους «βαρβάρους», θα έχουμε και άλλα παρόμοια περιστατικά αφού το κράτος αδυνατεί να περιφρουρήσει άλλα  ποιο σημαντικά αγαθά των πολιτών, πόσω δε μάλλον τέτοιου είδους μνημεία.

Απάντηση για το ίδιο θέμα…

Μόλις λάβαμε απάντηση σχετικά με το Μνημείο στην Πάστρα. Το κομμάτι που λείπει (σιδερένιος αετός) αφαιρέθηκε με πολύ προσοχή (με την χρήση των γερανών Βανδώρου) έτσι ώστε να επιδιορθωθεί και θα προστεθεί στην θέση του εντός λίων ημερών. With the economy the way it is now, it is imperative that you do your research in interesting research paper topics about music order to find out which college will present you with the best opportunities after graduation

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer