Ο Πρόεδρος των Φ.Ι.Λ Βασίλης Ρουχωτάς ενημέρωσε τους φίλους του Ιδρύματος ότι παρά τις δυσκολίες το γηροκομείο κατόρθωσε να κλείσει το 2011 με διαχειρίσιμο κόστος χάρις στην εξαιρετική συνεργασία Διοίκησης και προσωπικού.
Έκοψαν τη πίτα τους τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου
Κοινωνία
26/01/2012 | 13:20

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου η εκδήλωση τηε κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κεφαλονιάς κο. Σπύρος Μοσχόπουλος , ο τ. Δήμαρχος Παλικής κος. Γεώργιος Φιλιππάτος , νυν και πρώην  μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των Φ.Ι.Λ , εθελοντές αιμοδότες της τράπεζας αίματος του Γηροκομείου  και πολλοί φίλοι  .
Ο Πρόεδρος των Φ.Ι.Λ κος. Βασίλης Ρουχωτάς  αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας και ενημέρωσε τους φίλους του Ιδρύματος ότι παρά τις δυσκολίες το γηροκομείο κατόρθωσε να κλείσει το 2011 με διαχειρίσιμο κόστος χάρις στην εξαιρετική συνεργασία Διοίκησης και προσωπικού .
Παράλληλα ο πρόεδρος των Φ.Ι.Λ ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την επιχορήγηση ποσού 47000,00 €  καθώς και τον συμπατριώτη μας υφυπουργό κ. Πέτρο Αλιβιζάτο αντιπρόεδρο του Διοικητικού  Συμβουλίου  Μαντζαβινάτειου Ιδρύματος  για την πρώτη δόση δωρεάς   ποσού 15000,00 € .
Η εκδήλωση έκλεισε από  μεικτή χορωδία των κανταδόρων του Ληξουρίου  υπό την Δ/νση του μαέστρου κ. Σπύρου Θεοτοκάτου που χάρισε  όμορφες  μουσικές στιγμές σε όλους τους παρευρισκόμενους .

Ο Πρόεδρος της  Δ.Ε των ΦΙΛ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡ. ΡΟΥΧΩΤΑΣ

fil2

fil3

fil4

fil5 http://silveressay.com/

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer