Το “ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΙΟΝΙΟ” για την αποπομπή των Π.Σ. της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ”
Πολιτική
30/10/2020 | 11:14

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ»

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στην επιστολή- ανακοίνωση που είχαμε αποστείλει της 12-10-2020 στον πρόεδρο του Π.Σ. στην Περιφερειάρχη και στους Περιφερειακούς Συμβούλους, τονίζαμε την αναγκαιότητα της αποπομπής των Π.Σ. της «Ελληνικής Αυγής» από το Π.Σ. Αιτιολογώντας την θέση αυτήν και με την τοποθέτηση του Π.Σ. Στέφανου Σαμοίλη στο Π.Σ. της 24-10-2020.

Τα επιχειρήματα που αναπτύχθηκαν είναι η απόφαση της δικαιοσύνης που χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή ως «Εγκληματική Οργάνωση», ανταποκρινόμενη και στην Λαϊκή απαίτηση για τιμωρία όλων των εγκλημάτων από την «Χρυσή Αυγή».                                         Δυστυχώς το Π.Σ. δεν στάθηκε στο ύψος της ιστορικής απόφασης της δικαιοσύνης και της Λαϊκής απαίτησης για τιμωρία της «Χρυσής Αυγής».

Αυτό που το «Ανυπότακτο Ιόνιο», αλλά θεωρούμε και οι άλλες παρατάξεις της αριστεράς («Λαϊκή Συσπείρωση» και «Αντικαπιταλιστική Αριστερά»), ζητούσαν και ζητάνε είναι Πολιτική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για αποπομπή των Π.Σ. της «Ελληνικής Αυγής».

Η απόφαση αυτή θα ήταν πολύ χρήσιμη και ως μέσον πίεσης και προς την πολιτεία  προκειμένου να νομοθετήση την απομπομπή των μελών της «Χρυσής Αυγής» από τα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια της χώρας.                                                           Αντί αυτού όλες οι άλλες παρατάξεις τόσο της κ. Κράτσα, του κ. Σπύρου του κ. Αλεξάκη αλλά και του κ. Γαλιατσάτου σε κοινή γραμμή στηρίχτηκαν σε νομικίστικες αντιλήψεις, λες και το Π.Σ. είναι Άρειος Πάγος η Συμβούλιο Επικρατείας, προκειμένου να απορρίψουν την πρόταση αποπομπής των Π.Σ.της «Ελληνικής Αυγής»  .

Θυμήθηκαν αντιδραστικές απόψεις περί Σταλινοναζισμού, «ξεχνώντας» ότι ήταν η τότε Σοβιετική Ένωση ο καθοριστικός παράγοντας για την ήτα του ναζισμού με 25 εκατομμύρια νεκρούς.

Το Ανυπότακτο Ιόνιο δηλώνει ότι με αυτή τους την θέση-στάση ζεσταίνουν το αυγό του φιδιού η καλύτερα το ίδιο το φίδι.

Ο φασισμός – ναζισμός έχει δημιουργήσει εκατόμβες θυμάτων και καταστροφές και στο πρόσφατο παρελθόν.

Ας μην το ξεχνούν, ας μη ζεσταίνουν το αυγό του φιδιού, ας μην ζεσταίνουν το φίδι

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

 

 

Κέρκυρα 29/10/2020

Για το

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΙΟΝΙΟ

Στέφανος Σαμοίλης

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ