Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου γιόρτασε το τέλος της σχολικής χρονιάς -Έδωσαν ραντεβού τον Σεπτέμβρη [εικόνες]
Life
16/06/2024 | 13:50

Με μια πανέμορφη βραδιά, που θα μας μείνει αξέχαστη, γεμάτη χορό, παιχνίδι και τραγούδι, ο Σύλλογός μας υποδέχθηκε το καλοκαίρι!

Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους παίζοντας survivor παρέα με την Aimilia Pavlatou, να χορέψουν και να τραγουδήσουν.

Αλλά και οι γονείς απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη μουσική, αλλά και χορό με αγαπημένες μελωδίες χάρη στον αγαπημένο μας DJ Θωμά Βουτσινά, τον οποίο, καθώς η ώρα περνούσε, βοήθησαν στο έργο του ο Λεωνίδας Δαναλής και ο Σάκης Αυγουστάτος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διευθυντή του σχολείου μας Γεράσιμο Κοκκόση, για την στήριξη και τη συνεργασία και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, στον Δήμο Αργοστολίου για την παραχώρηση του χώρου, στο Θωμά Βουτσινά που είναι πάντα στο πλευρό του Συλλόγου μας, αλλά και το μέλος του ΔΣ Μαρία Καπογιαννάτου και την εταιρεία Μ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που πρόσφερε για μια ακόμη φορά τα νερά, τα αναψυκτικά και τα αναλώσιμα της γιορτής.
Ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας σε όλους εσάς τους γονείς που αγκαλιάζετε και στηρίζετε τις δράσεις μας, όπως κάνατε και εχθές με τη συμμετοχή και την προσφορά σας στον μπουφέ μας!

Να έχουμε όλοι ένα καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού με για Σεπτέμβρη!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer