Η συμπατριώτισσα μας βουλευτής της ΝΔ
Τηλεκπαίδευση: Βούλτεψη «καρφώνει» Κεραμέως για τη Cisco
Πολιτική
28/12/2020 | 22:23

Δεν υπάρχει σύμβαση. Ποια σύμβαση; Είναι δωρεάν σε 44 χώρες. Δεν είναι δωρεά, είναι δωρεάν»
«Η Cisco είναι δωρεάν σε 44 χώρες για να προβάλει την πλατφόρμα της» αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες η Σοφία Βούλτεψη αδειάζοντας την υπουργό Παιδείας η οποία έχει κάνει λόγο για την ύπαρξη σύμβασης – που όμως δεν αναρτά στη Διαύγεια, ούτε καταθέτει στη Βουλή.

«Δεν υπάρχει σύμβαση. Ποια σύμβαση; Είναι δωρεάν σε 44 χώρες. Δεν είναι δωρεά, είναι δωρεάν» τόνισε μιλώντας στο Kontra Channel η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη μετά τις πιέσεις των δημοσιογράφων.

«Ήρθε λοιπόν η ώρα να λυθεί το μυστήριο που κάλυπτε τη σύμβαση, την οποία η υπουργός Παιδείας προτιμούσε να κρατά, όπως έλεγε, στο γραφείο της και να μην την καταθέτει στη Βουλή» αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα Αυγή, σημειώνοντας πως η Σοφία Βούλτεψη «κάρφωσε» την υπουργό Παιδείας «φέρνοντας στη δημοσιότητα το επτασφράγιστο μυστικό».

Υπενθυμίζεται πως παρά τα επίμονα αιτήματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία που έχει συναφθεί με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών CISCO για την τηλεκπαίδευση, η Νίκη Κεραμέως αρνείται μέχρι σήμερα να το κάνει. Απηύθυνε πάντως «ανοιχτή πρόσκληση» προς τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων να δουν τη «σύμβαση» που είναι στο γραφείο της κι «αν θέλουν να πάνε να τη δουν».

Άραγε, τι περισσότερο γνωρίζει η Σοφία Βούλτεψη;

Πηγή: alfavita

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer