Θλίψη στην Κεφαλονιά: Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Κωνσταντάκης, πατέρας του Άγγελου Κωνσταντάκη
Αυτοδιοίκηση
22/05/2024 | 13:47

Πριν από λίγο έφτασε μια δυσάρεστη είδηση. Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Κωνσταντάκης σε ηλικία 90 ετών, πατέρας του Άγγελου, του Κώστα και του Ανδρέα Κωνσταντάκη.

Ένας γνήσιος Κεφαλονίτης,  μεγάλωσε με αξίες, ιδανικά και πολλές θυσίες τα τρία του παιδιά στα Φαρακλάτα.  Υπηρέτησε με πάθος την τοπική εκκλησιαστική χορωδία του νησιού ενώ συμμετείχε σε όλες τις μεγάλες πολιτιστικές δράσεις του τόπου τα τελευταία 20 χρόνια.

 

Το ekefalonia.gr στέλνει θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά και την οικογένεια του.


Ισχυρή Κεφαλονιά: Ο Διονύσης Κωνσταντάκης άφησε ισχυρό αποτύπωμα στην Κεφαλονιά με την έντονη δραστηριότητα του

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Διονύση Κωνσταντάκη, που άφησε το ισχυρό αποτύπωμα του, στην Κεφαλονιά με την έντονη δραστηριότητα του.

Ο Διονύσης Κωνσταντάκης υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του συλλόγου «Κέφαλος» στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου μετανάστευσε μετά το σεισμό του 1953.

Με παππού ιερέα και πατέρα ψάλτη, ήρθε από νωρίς κοντά στην Εκκλησία και υπήρξε αρχιψάλτης στην Κεφαλονιά και Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου Αγίου Δημητρίου –Ευαγγελιστρίας Φαρακλάτων, του αγαπημένου χωριού του. Ταυτόχρονα μετείχε ως μέλος στην Εκκλησιαστική Κεφαλληνιακή Χορωδία.

Πάντα δραστήριος ο Διονύσης Κωνσταντάκης, με τα προβλήματα των ομογενών μας και του νησιού μας – γύρισε μάλιστα και ντοκιμαντέρ που προβλήθηκαν και ακόμα προβάλλονται – συνέβαλε τα μέγιστα στην ανακαίνιση του καμπαναριού της Εκκλησίας Αγίου Δημητρίου – Ευαγγελιστρίας των Φαρακλάτων, που είχε καταρρεύσει από το σεισμό του 1953.

Στέλνουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στα παιδιά του Άγγελο, Κώστα και Ανδρέα και στις οικογένειες τους.

Θα μείνει για πάντα στην μνήμη μας.

Εκ του Γραφείο Τύπου.


Αγαθάγγελος Γεωργακάτος για την απώλεια Κωνσταντάκη: «Συνεργάτης ανεπανάληπτος, φίλος, πατέρας, αδελφός»

 

Aπό τους ανθρώπους της δικής μου ζωής, στήριγμά μου σε πολλά, συνεργάτης ανεπανάληπτος, φίλος, πατέρας, αδελφός , βαρύτονος , σεκόντος, τενόρος, μπάσος, μαέστρος, ψάλτης, πανηγυριστής, κανταδόρος, χορωδιακό αρμονικό αφτί ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ, Κεφαλονίτης με τα όλα του. , καπάτσος, δεν καθόταν ποτέ ήσυχος, είχε πάθος για ζωή και για δημιουργία, ο ορισμός του “έξω καρδιά”, δοτικός μέχρι εκεί που δεν πάει.
Έφυγε και αυτός σήμερα.

Νιόνιο μου, σε ευχαριστώ για όλα!

Αγαθάγγελος Γεωργακάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer