Θεόφιλε, ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται…
Πολιτική
17/10/2021 | 10:51

Αγαπητό ekefalonia,

Αυτές τις ημέρες η Κεφαλονιά και τα γύρω νησιά δοκιμάστηκαν, ακόμη μία φορά, λόγω της κακοκαιρίας “Μπάλλος” με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα και ζημιές στις υποδομές.

Όπως όλοι διαπιστώσατε, τις δύσκολες αυτές ημέρες οι Κεφαλλονίτες και ειδικά οι κάτοικοι του Δήμου Αργοστολίου είδαν με λύπη το πόσο ανοργάνωτη είναι η δημοτική αρχή Μιχαλάτου με αποκορύφωμα φυσικά τα παιδιά του Πόρου που περίμεναν μέσα στη βροχή το σχολικό λεωφορείο που δεν ήρθε ποτέ!

Δεν θα ήθελα πραγματικά, τούτες τις ώρες, να ασχοληθώ και σε άλλα τραγελαφικά που έχουν συμβεί, όπως για παράδειγμα στον Πόρο πάλι, ο οποίος έχει κοπεί στα δύο λόγω ανικανότητας των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου. Ενώ, ακόμη και τώρα, ο Πόρος είναι στο έλεος του Θεού, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών επιτίθεται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς αντί να απολογείται…

Την στιγμή λοιπόν που ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος αδυνατεί να συντονίσει έστω και ένα σχολικό λεωφορείο, ο Αλέξανδρος Παρίσης βρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνουν οι αρμόδιοι του τόπου μας!

Το κοντράστ δεν θα μπορούσε να είναι πιο έντονο και η σύγκριση πιο ξεκάθαρη!

Όπως λέει ο σοφός λαός, ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και ευτυχώς για εμάς τις δύσκολες αυτές στιγμές όπως και πολλές φορές στο παρελθόν, ο Αλέξανδρος Παρίσης δηλώνει «παρών» και γεμίζει το κενό που δυστυχώς υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Δήμο Αργοστολίου.

Ο Αυτοδιοικητικός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ