Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της Εβδομάδας από την Miss Lyk
Ζωδια
04/09/2017 | 08:11

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/9- 10/9) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μπαίνεις πλέον στη διαδικασία της πρακτικής εφαρμογής των εμπειριών που έχεις αποκτήσει. Βασίζεσαι πάνω σε αυτές, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο γιατί θα χρειαστεί αρκετές φορές να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ενδείξεις που σε κάνουν να πιστεύεις ότι μπορείς ακόμα να κερδίσεις το στοίχημα. Αν μάλιστα διατηρείς την εφηβική σου στάση και δε εγκαταλείπεις τη διασκέδαση και την καλή ζωή, εκεί που πέφτεις στα πατώματα, εκεί θα παίρνεις θάρρος και θα σηκώνεσαι. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι έντονη και θα έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο, που αυτό σε βοηθά να ξεπερνάς όλες τις δύσκολες φάσεις. Η φαντασία σου μερικές είναι πολύ δυνατή και δημιουργική και θα αποδειχτεί κι επωφελής.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/9 – 10/9) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Αλλάζεις τελείως, σκέφτεσαι πρακτικά και τα υπολογίζεις όλα με βάση το κατά πόσο σε εξυπηρετούν, οπότε δεν παρεκτρέπεσαι. Είναι ευκαιρία πάντως, τώρα που έχεις ξεκάθαρη σκέψη, να αφήσεις την καρδιά σου να κάνει την σωστή επιλογή γιατί τόσο καιρό υπήρχε ένας μεγάλος εγωισμός σε ό,τι σκεφτόσουν ή ήθελες να κάνεις, ο οποίος σε μπλόκαρε, ιδίως στον τρόπο που έβλεπες την προσωπική σου ζωή και δεν σε άφηνε να διακρίνεις μέσα σου την αλήθεια από το ψέμα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/9 – 10/9) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και μέχρι ενός σημείου τα καταφέρνεις, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσεις περισσότερο από άλλες φορές, ούτε θα μείνεις αδρανής ακόμα και σε πράγματα που σε ενοχλούν. Πιθανόν να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά σε επικοινωνιακό επίπεδο και να συναντήσεις δυσκολίες στο πρακτικό αλλά και στο ιδεολογικό κομμάτι γιατί δε θα έχεις σωστή κρίση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/9 – 10/9) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 6 του μηνός έχει επίδραση πάνω σου, καθώς είσαι επιρρεπής σε οποιαδήποτε σεληνιακή φάση, γι’ αυτό φρόντισε να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων και να μην επηρεαστείς από τη δράση ή τη συμπεριφορά των άλλων γύρω σου γιατί ξαφνικά θα βρεθείς μπροστά σε ένα χάος, που θα είναι δύσκολο να βάλεις τάξη. Αν μείνεις όμως παρατηρητής, τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο, θα δεις ότι όλα θα ρολάρουν πιο εύκολα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/9 – 10/9) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου, οπότε δέχεσαι αλλά και δημιουργείς όμορφα πράγματα. Οι στόχοι σου είναι ακόμα υψηλοί, παρ’ όλο που ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σου, ωστόσο σου αφήνει κληρονομιά και κυρίως πρακτική εμπειρία. Με ένα δικό σου, μοναδικό τρόπο θα έρθεις σε επαφή με το μέσα σου για να βρεις τι χρειάζεται να πετάξεις και τι να κρατήσεις για να είσαι καλύτερα. Επειδή μπορεί να υπάρχουν διακυμάνσεις στα οικονομικά σου, θα προσπαθήσεις με κάποιο τρόπο να βρεις ολοκληρωμένες λύσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/9 – 10/9) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Έχεις την τιμητική σου, αφού υπάρχει μεγάλη πλανητική κίνηση στο ζώδιό σου. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 6 του μηνός στον άξονά σου θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με θέματα, τα οποία χρειάζονται άμεση διάκριση μεταξύ ψευδαισθήσεων και αλήθειας, όπως επίσης και να καταλήξεις τι θα κρατήσεις από όλα αυτά, όταν θα γυρίσεις σελίδα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/9 – 10/9) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Βρίσκεις εύκολα τον δρόμο σου και παρ’ όλο που συχνά που αισθάνεσαι άβολα γιατί είσαι έξω από τα νερά σου, καταφέρνεις να επιβιώνεις και να γίνεσαι ενίοτε και το επίκεντρο. Είσαι μια στο καρφί και μια στο πέταλο αυτή την εποχή γιατί δεν υπάρχουν οι ισορροπίες που θα ήθελες και πρέπει να αποδείξεις σε κάποια άτομα ποιος/α είσαι για να πας παρακάτω. Η ηθελημένη απομόνωση μπορεί να σε κάνει να οργανωθείς περισσότερο και να ξεκινήσεις να φτιάχνεις από συρτάρια μέχρι και ντουλάπες για να κάνεις έστω μια αρχή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/9 – 10/9) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Έχει ξεκινήσει μια ήπια περίοδος για σένα, αφού είσαι σε μια φάση όπου δημιουργείς συνέχεια και προσφέρεις σε πολύ κόσμο, οπότε αυτό σε κάνει να νιώθεις χρήσιμος/η και ίσως σε μια συνεργασία ανεκτίμητος/η, καθώς μπορείς να συμβάλλεις στο να στεριώσει μια κατάσταση που ήταν φλου και στον αέρα. Όλα πάντως γίνονται για ένα σκοπό. Το επίμονο «μαρκάρισμα» που σου κάνει ένα άτομο, το οποίο ενδεχομένως να βρίσκεται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με σένα, θα σου δώσει μεγάλη ώθηση γιατί θα νιώσεις ότι η αξία σου αυξάνεται.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/9 – 10/9) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ξεφορτώνεσαι τελείως παλιές επιρροές και έτσι γίνεται ένα ξεκαθάρισμα του τοπίου. Μπορεί να σου φαίνονται δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα αναγκαστείς να χαράξεις καινούργιες τακτικές. Θέματα υγείας και ευεξίας θα σε απασχολήσουν άμεσα κι όλα θα πρέπει να τα ξεκινήσεις από την αρχή. Μια καλή αποτοξίνωση, σωματική αλλά και πνευματική, θα σε ωφελήσει πολύ, αν και αρχικά ίσως δεν είναι εύκολη γιατί θα πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και κυρίως να μπεις σε ένα πρόγραμμα που εσύ, ο άναρχος Τοξότης, θα δυσκολευτείς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/9 – 10/9) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Η παρατεταμένη σχέση σου με διάφορα, τα οποία δεν είναι εύκολο να βγάλεις από τη ζωή σου, σε υποχρεώνει σε συγκεκριμένες ενέργειες αλλά και να υπολογίσεις αλλιώς τον εαυτό σου. Αρκετά τον είχες βάλει στην άκρη, κάνοντας τα χατίρια άλλων και καταπιέζοντάς τον. Αυτό που θα σε κάνει έξω φρενών είναι οι υπερβολές και γενικά η επίδειξη σε κοινωνικό επίπεδο, γιατί έτσι κινδυνεύεις να χάσεις το παιχνίδι. Τα πάντα διαφοροποιούνται και βγαίνουν στην επιφάνεια οι πιο βαθιές ανάγκες σου, ιδίως αυτές που σε σπρώχνουν να αποδείξεις την αξία σου, είτε σε σένα είτε στην οικογένειά σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/9 – 10/9) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Θέλεις οπωσδήποτε να κινηθείς σε ένα διαφορετικό πλαίσιο και ακολουθείς την πεπατημένη, η οποία όμως είναι για σένα πολύ δύσκολη, αφού τα εύκολα και συνηθισμένα δεν σου κινούν το ενδιαφέρον. Τώρα όμως θα πρέπει να είσαι παρών/σα, ακόμα και στην πιο μικρή εκδήλωση και ας βαριέσαι γιατί δεν πρέπει να χάσεις τίποτα από την καθημερινότητα και τις στιγμές της. Μαθαίνεις και διδάσκεσαι ακόμα και απ’ τα πιο απλά. Η προσφορά, η οργάνωση και όλες οι υπηρεσίες θα είναι για σένα μια εμπειρία που θα σου δώσει αργότερα μεγάλη ικανότητα δράσης.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (4/9 – 10/9) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αναλαμβάνεις να βγάλεις το φίδι από την τρύπα κι η Πανσέληνος που γίνεται στις 6 του μηνός στο ζώδιό σου θα σου δώσει την ώθηση να πας παρακάτω. Αλλά, πρώτα πρέπει να λάβεις κάποιες χρήσιμες οδηγίες, βασισμένες στο ρεαλισμό, τη λογική και το πρακτικό κομμάτι της ζωής, αλλιώς θα χαθείς. Μπορεί να σου πέσει λίγο απότομα όλο αυτό και να νιώσεις ότι πας από το ένα άκρο στο άλλο ή ότι υπερβάλλεις γιατί οι συνειδητοποιήσεις που θα κάνεις θα αφορούν περισσότερο εσένα σε σχέση με τους άλλους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer