Οι αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
28/09/2020 | 14:44

Κριός για την εβδομάδα (28/9 – 4/10)

 

Μία εβδομάδα αντιφάσεων ξεκινά για σένα φίλε μου Κριέ! Υπάρχουν και θετικά αλλά και αρνητικά νέα για σένα, αφού οι πλανητικές όψεις αυτό το διάστημα είναι λίγο σαν «σκοτσέζικο ντους» ιδιαίτερα για το ζώδιο σου! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σου εγγυάται ότι οι μέρες σου θα είναι γεμάτες έρωτα, δημιουργικότητα, χαρά, ικανοποίηση και εκπλήρωση σχεδίων που έχουν τις ρίζες τους στο χτες. Το τετράγωνο του Άρη που είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, αποτελεί αυτή την περίοδο έναν ασφυκτικό κλοιό προβληματισμού για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους τις προοπτικές σου! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται πρωτομηνιά στο ζώδιο σου πυροδοτεί εντάσεις, καβγάδες! Απέφυγε το θυμό και την ένταση!

 

Ταύρος για την εβδομάδα (28/9 – 4/10)

 

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη να φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι και στα επαγγελματικά σου, γεγονός που σε βοηθά να χαρείς, να ικανοποιηθείς και να κάνεις νέα σχέδια φίλε μου Ταύρε. Η εβδομάδα όμως έχει και τις προκλήσεις της, όπου το τετράγωνο Άρη – Κρόνου σε εμποδίζει για την ώρα να προχωρήσεις κάποιες συμφωνίες ή κάποια σχέδια ενώ παίρνεις και κάποιες δύσκολες καθοριστικές αποφάσεις. Στο τέλος της Εβδομάδας η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο εγκαινιάζει μία νέα όμορφη εποχή στα αισθηματικά σου!

 

Δίδυμος για την εβδομάδα (28/9 – 4/10)

 

Αρκετές παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου ιδιαίτερα με φιλικά πρόσωπα αλλά και με συλλογικούς χώρους φέρνει στο πέρασμά της η εβδομάδα για σένα φίλε μου Δίδυμε. Η δημιουργικότητά σου , η πρόσχαρη διάθεσή σου αλλά και η ικανότητά σου να γίνεσαι εύκολα και γρήγορα αγαπητός σε νέους κύκλους θα είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ικανοποίηση μέσα στις επόμενες μέρες. Υποθέσεις του παρελθόντος είναι φανερό ότι επιβαρύνουν την ψυχολογία σου (είτε αφορούν τα αισθηματικά – είτε τα οικονομικά)!

 

Καρκίνος για την εβδομάδα (28/9 – 4/10)

 

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική φίλε μου Καρκίνε για να πάρεις μία μορφή επιβεβαίωσης είτε ηθικής είτε και οικονομικής. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείς να προχωρήσεις σε σχέδια που αφορούν την εξέλιξη κάποιων οικονομικών συμφωνιών αλλά μπορείς να δεις να έρχονται και χρήματα στα χέρια σου! Οι πιέσεις της εβδομάδας αφορούν κατά κύριο λόγο τις επαγγελματικές συνεργασίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ρήξη κάποιο εμπόδιο σε αυτό τον τομέα. Οι τάσεις αυτές είναι πιο έκδηλες καθώς φτάνουμε στην 1η Οκτωβρίου όπου σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού η οποία και ανατρέπει κάποιους στόχους σου!

 

Λέων για την εβδομάδα (28/9 – 4/10)

 

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου όπου επιτέλους μετά από πολύ καιρό μπορώ να πω ότι θα λάμψεις από ικανοποίηση! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, φέρνοντας επιτέλους την άνθιση των αισθηματικών σου! Ευχάριστα γεγονότα σε γεμίζουν με χαρά, ευδαιμονία ενώ δεν λείπουν και οι κατακτήσεις όπου και όπως εσύ τις θες. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου ωστόσο προκαλεί κάποιες πιέσεις που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα και το άγχος δεν λείπει!

 

Παρθένος για την εβδομάδα (28/9 – 4/10)

 

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε έχεις αρκετές υποθέσεις μπροστά σου … Αφενός στον αισθηματικό τομέα είναι φανερό ότι υπάρχει τώρα ένα ενδιαφέρον που σου εξάπτει τον ερωτισμό, το μυστήριο, αλλά και το πάθος… Η Αφροδίτη τη Παρασκευή περνά στο ζώδιο σου όπου από αυτή την θέση θα σου προσδίδει μαγνητισμό, γοητεία αλλά και ευκαιρίες για να περάσεις καλά! Τα δύσκολα της εβδομάδας αφορούν τα οικονομικά σου όπου τα έξοδα που υπάρχουν τώρα δεν σου επιτρέπουν να είσαι ανέμελος έτσι όπως θα θελες.

 

Ζυγός για την εβδομάδα (28/9 – 4/10)

 

Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου όμως το κλίμα γύρω σου είναι έντονο, τεταμένο και οι συγκρούσεις με το περιβάλλον σου δεν λείπουν! Η επιρροή της Πανσελήνου που γίνεται 1/10 στον Κριό έχει ήδη ξεκινήσει, με αποτέλεσμα να υάρχει ένταση με την σχέση σου, ή και με τους συνεργάτες σου! Αισθάνεσαι αρκετές στιγμές ότι το κλίμα γύρω σου είναι εμπόλεμο και είναι απαραίτητο να αξιοποιήσεις τώρα το διπλωματικό σου ταλέντο για να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά το τετράγων του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο, σε κάνει να απογοητεύεσαι από την εξέλιξη κάποιων προσωπικών υποθέσεων (οικογενειακών , ή επαγγελματικών)! Η εβδομάδα όμως έχει και τα θετικά της και αυτά ακριβώς πρέπει και να αξιοποιήσεις! Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη από τον Κριό σε φέρνει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα, ενώ και μία ερωτική σου προσδοκία μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα.

 

Σκορπιός για την εβδομάδα (28/9 – 4/10)

 

Η εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ έχει άγχος και ένταση στην καθημερινότητά σου εξαιτίας της Πανσελήνου που γίνεται στο ζώδιο του Κριού! Υπάρχουν πολλές εργασίες, εκκρεμότητες ή και υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις και αισθάνεσαι ότι τρέχεις για όλους και για όλα χωρίς να έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Σίγουρα η άκρη θα βρεθεί, ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα έστω και μέσω πιέσεων, να έχεις μία πολυ καλή προβολή των επαγγελματικών σου ικανοτήτων. Επιπλέον νέοι δημιουργικοί στόχοι σε κάνουν τώρα πιο επίμονο και μαχητικό! Προσοχή θέλω να δείξεις στα σκληρά λόγια που μπορεί αυτό το διάστημα να εκφράσεις και άθελά σου να αδικήσεις κάποιους ανθρώπους που αγαπάς.

 

Τοξότης για την εβδομάδα (28/9 – 4/10)

 

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη φουντώνουν για τα καλά οι πόθοι και οι επιθυμίες σου και επιζητάς κάτι περισσότερο από αυτό που έχεις. Η Πανσέληνος που γίνεται 1/10 στον Κριό φέρνει ενθουσιώδεις αλλά και επιπόλαιες ερωτικές εξελίξεις που δεν σε αφήνουν ωστόσο παραπονεμένο. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου σε προβληματίζει και σε περιορίζει στα οικονομικά. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη σου δίνει ευκαιρίες ψυχαγωγίας, φλερτ, αισθηματικών ικανοποιήσεων που σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση.

 

Αιγόκερως για την εβδομάδα (28/9 – 4/10)

 

Είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου φίλε μου Αιγόκερε, αφού τα αστρολογικά δρώμενα είναι φανερό ότι σε έχουν βάλει επίκεντρο, σου προκαλούν μεγάλη ένταση, όμως εσύ έχεις την δύναμη, την υπομονή και την πειθαρχία να τα βγάλεις πέρα παλικαρίσια! Με την Πανσέληνο στον Κριό που γίνεται 1/10 γίνεσαι νευρικός και άθελά σου μπορεί να κάνεις καβγάδες με την οικογένεια ή πολύ κοντινά σου πρόσωπα! Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, προκαλεί πιέσεις και προβληματισμούς για θέματα που αφορούν το σπίτι ή την προσωπική ζωή! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη σου δίνει ωστόσο μία ανάσα και ανακούφιση στα οικονομικά σου!

 

Υδροχόος για την εβδομάδα (28/9 – 4/10)

 

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε είσαι αρκετά οξύθυμος στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας σου, ιδιαίτερα ωστόσο καθώς κοντεύουμε στην Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Κριού η οποία και σου προκαλεί ένταση αλλά και σε παρασύρει σε επιπόλαιες εκφράσεις και αποφάσεις! Δείξε παραπάνω προσοχή σε κάθε μορφή μετακίνησης ή και επικοινωνίας τις ημέρες που ακολουθούν! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, σου εγγυάται διέξοδο και λύση στις πιέσεις της εποχής αφού ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι!

 

Ιχθύς για την εβδομάδα (28/9 – 4/10)

Η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σου αγαπημένε μου Ιχθύ εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας τόσο για θέματα οικονομικά όσο και για συναισθηματικά! Νιώθεις ότι δεν λαμβάνει στήριξη και βοήθεια από κανέναν, ακόμα και από άτομα που ήσουν πολύ στενά δεμένος ή τα θεωρούσες φίλους! Σκληρές συνειδητοποιήσεις λοιπόν γίνονται που αφορούν κατά κύριο λόγο τον κοινωνικό σου κύκλο! Βελτιώσεις που γίνονται στην καθημερινότητά σου, στην εμφάνισή σου ή ακόμα και στις συνήθειές σου σε βοηθούν να νιώσεις πολύ καλύτερα! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στο τέλος της εβδομάδας πραγματικά σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στη συντροφική σου ζωή.